Grootste gaminghal van Europa komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-18 juni 2022 om 10:50

Het is eindelijk beslist: de grootste gaminghal van Europa komt binnenkort naar Antwerpen. Het Antwerpse stadsbestuur heeft het bedrijf achter de gaminghal een vergunning gegeven voor een hal van 3.000 vierkante meter.

De grootste gaminghal van Europa zal dus te vinden zijn op de gelijkvloerse en kelderverdieping van cinemacomplex UGC aan De Keyserlei. Daar kan je je gaan uitleven op flipperkasten, poolbiljart, airhockey, shootergames en iconische videospelletjes zoals Pacman, Pong, Mario Kart en Moto GP.

“De gelijkvloerse verdieping wordt volledig benut als speelruimte. Er wordt gewerkt met een kaart waarop je geld laadt. Die kan je vervolgens tegen de spelautomaten swipen om te kunnen spelen. Deelnemers kunnen tijdens het spelen punten verdienen. Daarmee kan men later een prijs ophalen. In de kelderverdieping wil Gamestate twaalf automatische kegelbanen onderbrengen. In de plannen is er daar ook plek voor een bar voorzien”, klinkt het alvast in een interview met Het Laatste Nieuws.

Helaas is voorlopig wel nog niet geweten wanneer de gaminghal zal openen. Maar er zullen ongetwijfeld snel updates volgen!

'Hogwarts Legacy' dropt eerste soundtrack-nummer

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:23

Februari zal hoogstwaarschijnlijk een maand zijn waar veel Potterheads naar uitkijken. Want dan dropt namelijk de langverwachte game 'Hogwarts Legacy'. En om fans al in de juiste sferen te brengen, werd een eerste soundtrack-nummer gedropt via sociale media.

Het nummer 'Overture to the Unwritten' bevat een 54-koppig orkest en koor met leden van de Universiteit van Utah, BYU, Salt Lake Symphony Orchestra, lokale studiomuzikanten en met gerenommeerde opname-artiesten Nicole Pinnell, Nicole Klossner, Ryan Shupe, Abe Kaelin, Bart Olson, John Knudsen en Dune Moss.

Zij brengen in primeur het eerste officiële soundtrack-nummer van de langverwachte en geanticipeerde fantasygame 'Hogwarts Legacy'. De game staat gepland voor een release op 10 februari en kan je nu alvast overal pre-orderen.

Kom alvast in de magische mood met de videoclip van het nummer:

Releasedatum 'Star Wars Jedi: Survivor' gelekt op Steam

Nico De Greef-05 december 2022 om 17:21

De releasedatum van de langverwachte game Star Wars Jedi: Survivor is gelekt op gaming-platform Steam enkele dagen voordat een officiële aankondiging zou plaatsvinden.

Electronic Arts en Respawn Entertainment waren van plan om aanstaande donderdag de releasedatum van Star Wars Jedi: Survivor (het vervolg op het succesvolle Jedi: Fallen Order uit 2019) aan te kondigen tijdens de Game Awards, maar dat plan lijkt nu in het water gevallen.

Eerder vandaag werd namelijk de Steam-pagina van het spel per ongeluk te vroeg geüpdate waardoor een heleboel nieuwe info over de sequel naar buiten is gekomen. Niet alleen de releasedatum van de game is nu bekend, maar ook info over de diverse pre-order bonussen.

Dankzij het lek (dat inmiddels weer is gedicht) weten we nu dat Star Wars Jedi: Survivor zal lanceren op 15 maart 2023 voor pc en de huidige generatie consoles en dat de game beschikbaar komt in twee edities: een Standaard-editie en Deluxe-editie. Daar zijn uiteraard ook enkele leuke pre-order bonussen bij inbegrepen: denk maar aan nieuwe outfits voor Cal en BD-1, maar ook wapenskins voor Cal's lightsaber én gloednieuwe vuurwapen.

Gamers die de Standaard-editie vooruitbestellen krijgen een bonuspakket met cosmetics die allen zijn geïnspireerd op de populaire jedi-meester Obi-Wan Kenobi, terwijl eigenaars van de Deluxe-editie dezelfde content krijgen, aangevuld met pakketten geïnspireerd op Han Solo en Luke Skywalker.

Electronic Arts, Respawn Entertainment, Lucasfilm Games

1
2
3

Ontdek meer