Meer nieuws over live-action 'Hercules'-film!

Dieter Blarinckx-18 juni 2022 om 10:38

Goed nieuws voor de fans van de Disney remakes, want er is meer nieuws bekendgemaakt rond de opkomende nieuwe verfilming van 'Hercules'!

Niemand minder dan Guy Ritchie, de regisseur die ook 'Aladdin' uit 2019 regisseerde, zal opnieuw de regie doen van 'Hercules'. 'Aladdin' was een énorm succes, mede door Ritchie's specifieke stijl van regisseren en filmen.

Een eerste versie van het script zou trouwens ook al klaar zijn, maar zit nu ter controle bij Disney.

Vorig jaar al maakte Disney bekend dat ze een live-action remake zouden maken van de animatiefilm 'Hercules' uit 1997. Voorlopig is er helaas nog niet geweten welke acteurs en actrices te zien zullen zijn in de film.

Stay tuned!

Toch geen vervolg van ‘The Holiday’

Karen Luiken-07 december 2022 om 06:23

Helaas. Het nieuws dat gisteren het beste nieuws van de dag leek te zijn, blijkt niet te kloppen. Ondanks de eerdere geruchten komt er géén vervolg op de kerstfilm ‘The Holiday’.

Het was gisteren een van de headliners: ‘The Holiday’ krijgt een sequel. De vier hoofdrolspelers Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zouden allemaal een comeback maken. De opnames moesten volgend jaar starten.

Maar nu blijkt dus dat er helemaal geen opnames komen. Kate Winslet heeft in een gesprek met People gezegd dat de geruchten niet kloppen. “Ik hoor hier nu voor het eerst over”, is haar reactie. “Niemand die betrokken was bij de eerste film, heeft het over dit vervolg gehad.”

En ook regisseur Nancy Meyers ontkent alles. “Ik krijg hier heel veel berichtjes over”, schrijft ze op Instagram. “Het spijt me, maar de geruchten kloppen niet.”

Kerstfilm 'The Holiday' krijgt een vervolg

Karen Luiken-06 december 2022 om 07:19

Wie kent ‘m niet: ‘The Holiday’, een van de meest klassieke kerstfilms ooit. De titel verscheen zeventien jaar geleden en maakt nu – eindelijk – een comeback. The Sun meldt dat er een sequel in de maak is.

‘The Holiday’ gaat over twee liefdesverhalen die door elkaar lopen. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black spelen de hoofdrollen. Volgens een bron zijn ‘de belangrijkste talenten allemaal aanwezig bij het vervolg’.

“Het plan is om volgend jaar te beginnen met filmen. De opnames zullen voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en Europa plaatsvinden”, aldus een insider. “Het wordt grappig, aangrijpend en hartverwarmend. Precies wat iedereen wil voor kerstmis.”

Ontdek meer