Kit Harrington keert terug voor spin-off Jon Snow

Dieter Blarinckx-17 juni 2022 om 18:54

Leuk nieuws voor de fans van ‘Game of Thrones’, want het lijkt erop dat de verhalen uit Westeros nog wel even zullen doorgaan. Naast de spin-off ‘House of the Dragon’, is er ook eentje in de maak rond het geliefde personage Jon Snow.

De Britse acteur Kit Harington, die de rol van Snow speelde in ‘Game of Thrones’, zal wederom te zien zijn in de spin-off. Het verhaal zou zich afspelen na de gebeurtenissen uit ‘Game of Thrones’, wat zou kunnen betekenen dat we ook andere bekende gezichten zullen herkennen.

Wanneer deze spin-off rond Jon Snow net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten. De serie ‘House of the Dragon’ zal vanaf augustus te streamen zijn via HBO Max en Streamz.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer