Max Colombie annuleert concerten Oscar and the Wolf

Dieter Blarinckx-17 juni 2022 om 18:44

Spijtig nieuws voor de fans van de band Oscar and the Wolf, want frontman Max Colombie heeft via insta laten weten dat hij een aantal optredens moet cancelen. Dat omdat hij kampt met angstaanvallen en zelfs een depressie.

Op insta begon zijn emotionele betoog met: “Een boodschap van Max”.

“Jullie hadden misschien al gemerkt dat er iets aan de hand was. Ik voel mij namelijk niet zo goed. Ik kamp met angststoornissen en een depressie. Ik heb besloten om, samen met professionals, op zoek te gaan naar een gestructureerde oplossing.”

“Voor mezelf, voor mijn familie en vrienden, maar ook voor jullie. Ik weet dat een aantal van deze shows al eerder opgeschoven zijn en dat jullie teleurgesteld zullen zijn. Maar jullie verdienen een fantastische show en die kan ik jullie op dit moment jammer genoeg niet geven. Om te werken aan mezelf, om te rusten en om hopelijk weer beter te worden. Bedankt voor jullie begrip en jullie steun.”

De mensen die tickets kochten zullen persoonlijk gecontacteerd worden door de desbetreffende organisaties.

Veel beterschap Max!

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer