Max Colombie annuleert concerten Oscar and the Wolf

Dieter Blarinckx-17 juni 2022 om 18:44

Spijtig nieuws voor de fans van de band Oscar and the Wolf, want frontman Max Colombie heeft via insta laten weten dat hij een aantal optredens moet cancelen. Dat omdat hij kampt met angstaanvallen en zelfs een depressie.

Op insta begon zijn emotionele betoog met: “Een boodschap van Max”.

“Jullie hadden misschien al gemerkt dat er iets aan de hand was. Ik voel mij namelijk niet zo goed. Ik kamp met angststoornissen en een depressie. Ik heb besloten om, samen met professionals, op zoek te gaan naar een gestructureerde oplossing.”

“Voor mezelf, voor mijn familie en vrienden, maar ook voor jullie. Ik weet dat een aantal van deze shows al eerder opgeschoven zijn en dat jullie teleurgesteld zullen zijn. Maar jullie verdienen een fantastische show en die kan ik jullie op dit moment jammer genoeg niet geven. Om te werken aan mezelf, om te rusten en om hopelijk weer beter te worden. Bedankt voor jullie begrip en jullie steun.”

De mensen die tickets kochten zullen persoonlijk gecontacteerd worden door de desbetreffende organisaties.

Veel beterschap Max!

Verrassing op Coachella: Reneé Rapp duet met Kesha

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 09:34

Renée Rapp maakte zondag haar debuut op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. De 'Not My Fault'-zangeres had voor de fans een verrassing in petto, want middenin de set verscheen haar grote idool Kesha opeens.

"Dit is volgens mij de heetste persoon op aarde," zei Rapp terwijl ze haar verrassingsgast aankondigde. "Iedereen, laat je fucking handen zien voor Kesha."

De twee zongen Kesha's hit uit 2010: 'Tik Tok', maar veranderden wel de tekst. In plaats van "wake up in the morning feelin' like P. Diddy," te zingen, schreeuwden de popsterren: "Wake up in the morning like F*** P. Diddy."

De wijziging in de tekst is opvallend vanwege Kesha's beschuldigingen van seksueel misbruik tegen haar voormalige producer en platenbaas Dr. Luke, en het recente nieuws rond Sean "P. Diddy" Combs. In de afgelopen maanden hebben meerdere mensen Combs aangeklaagd, waarbij ze hem beschuldigen van sekshandel, seksueel misbruik en fysiek geweld.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Ontdek meer