Frenna komt naar Fire Is Gold!

Esther Lapin-26 augustus 2021 om 11:53

De Nederlandse zanger Frenna komt op 4 september naar Fire Is Gold.

Er is een extra artiest toegevoegd aan het Antwerpse hip-hop festival: niemand minder dan Frenna. Je kent hem zeker en vast van zijn hit: 'My Love'. Hij is een echt podiumbeest, dus verwacht maar al een spetterend optreden.

Verder heeft het festival ook aangekondigd dat ze samenwerken met 'Art United 2021'. Een plek voor jonge artiesten waar ze hun talent kunnen tonen. Dat zal je dus ook kunnen zien op Fire Is Gold.

Er zijn nog enkel tickets beschikbaar dus haast je snel naar de site en bestel je ticket!

Fire Is Gold zaterdag 4 september in Antwerpen, Linkeroever

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer