Frenna komt naar Fire Is Gold!

Karen Luiken-26 augustus 2021 om 11:53

De Nederlandse zanger Frenna komt op 4 september naar Fire Is Gold.

Er is een extra artiest toegevoegd aan het Antwerpse hip-hop festival: niemand minder dan Frenna. Je kent hem zeker en vast van zijn hit: 'My Love'. Hij is een echt podiumbeest, dus verwacht maar al een spetterend optreden.

Verder heeft het festival ook aangekondigd dat ze samenwerken met 'Art United 2021'. Een plek voor jonge artiesten waar ze hun talent kunnen tonen. Dat zal je dus ook kunnen zien op Fire Is Gold.

Er zijn nog enkel tickets beschikbaar dus haast je snel naar de site en bestel je ticket!

Fire Is Gold zaterdag 4 september in Antwerpen, Linkeroever

KJ Apa komt met nieuwe single

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:11

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft via zijn instagram bekendgemaakt dat hij vrijdag 28 januari een nieuwe single dropt. Dat doet hij niet alleen, maar wel met 'Riverdale'-collega Hart Denton. De twee vormen samen het duo Motherlover.

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Riverdale' en de muzikale vibes sloegen meteen over. Van KJ Apa wisten we natuurlijk al dat hij kon zingen (en gitaarspelen), maar dat doet hij dus voortaan ook samen met Denton.

Motherlove lanceert op vrijdag 28 januari hun nieuwste single 'Mother'. Het wordt de debuutsingle van de nieuwe band.

Maksim stelt release debuutplaat uit

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:33

De Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, heeft besloten de release van zijn debuutplaat uit te stellen. Dat laat hij weten via Instagram.

Een paar maanden geleden bracht Maksim zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’ uit. Het was de bedoeling dat hij op 28 januari een compleet album zou lanceren, maar dat plan is nu van de baan.

“Na lang nadenken heb ik besloten om de release van mijn album te verplaatsen naar 6 mei”, aldus het muzikale talent. “Het gaat over mijn debuutalbum en ik wil dit kunnen uitbrengen met alles erop en eraan: signeersessies, meets & greets, enzovoort.”

De zanger schrijft dat de coronamaatregelen helaas roet in het eten gooien. “Het is nog onduidelijk of de AB show kan doorgaan op 12 februari, meer nieuws hierover snel. Alleen maar liefde”, sluit Maksim af.

Ontdek meer