Disney kondigt tweede seizoen 'Monsters at Work' aan!

Dieter Blarinckx-17 juni 2022 om 17:59

Goed nieuws voor de fans van de 'Monsters Inc.'-franchise, want Disney en Pixar hebben zopas bekendgemaakt dat er een tweede seizoen in de maak is van de animatieserie 'Monsters at Work'.

Die spin-off is al enkele maanden te streamen via Disney+ en kon op veel succes rekenen. Logisch dus dat Disney en Pixar een tweede seizoen zouden maken. En dat werd nu officieel aangekondigd via sociale media.

De serie vindt plaats de dag nadat de energiecentrale Monsters, Incorporated begon met het oogsten van het gelach van kinderen om de stad Monstropolis van brandstof te voorzien, dankzij de ontdekking van Mike en Sulley dat lachen tien keer meer energie opwekt dan geschreeuw. Het volgt het verhaal van Tylor Tuskmon, een gretig jong monster dat als beste van zijn klas afstudeerde aan de Monsters University en er altijd van gedroomd heeft een Scarer te worden totdat hij een baan krijgt bij Monsters, Incorporated, en ontdekt dat bang zijn uit is en lachen is in. Tylor wordt tijdelijk opnieuw toegewezen aan het Monsters, Inc. Facilities Team (MIFT), hij moet samenwerken met een buitenbeentje van monteurs terwijl hij zijn zinnen zet om een ​​Jokester te worden.

Het tweede seizoen van 'Monsters at Work' zal in 2023 te streamen zijn via Disney+!

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

Ontdek meer