Nieuwe seizoen ‘De Verhulstjes’ vanaf maandag online!

Dieter Blarinckx-26 augustus 2021 om 09:59

Eindelijk! Vanaf maandagavond zijn we weer wekelijks te gast bij de familie Verhulst. Dit keer niet in hun woning aan de Belgische kust, maar wel in het zonnige Saint-Tropez! We volgen Gert, Ellen, Marie & Viktor tijdens hun zomerse avonturen in hun buitenverblijf in het Franse vakantieparadijs.

‘De Verhulstjes in Saint-Tropez’ zal vanaf 30 augustus elke maandag te zien zijn bij Play4 en online via GoPlay.be!

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer