Jaimie van Down The Road maakt huwelijk bekend

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 10:30

Gisteren liet Jaimie Van Kerschaver weten dat het vandaag de grote dag is van de bruiloft. De Down The Road-ster maakte dat bekend op zijn Facebookprofiel en op de Instagrampagina van Lizette, het restaurant waar hij werkt.

Het komt wel erg onverwachts en dus vragen veel mensen zich af wat hij exact bedoelt. In het bericht is namelijk nergens terug te vinden met wie hij in het huwelijksbootje zal stappen. De zaak Lizette wordt in de berichten van Jaimie steeds genoemd en dus doet het eerder vermoeden dat het een soort promotiestunt is. Al zou het natuurlijk wel erg leuk zijn als dit allemaal echt is!

Veel kritiek op wassen beeld Billie Eilish

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:03

Billie Eilish is sinds kort te bewonderen in het Hollywood Wax Museum. De zangeres heeft een wassenbeeld gekregen en hoewel dat natuurlijk leuk bedoeld is, zijn fans not amused.

Het beeld lijkt volgens fans in de verste verte niet op Billie Eilish. Foto’s van de replica gaan inmiddels viral op social media. In tweets klinkt massaal kritiek.

“Degene die het wassenbeeld van Billie Eilish heeft gemaakt, zou ontslagen moeten worden”, zegt iemand. “Wie is dit?”, vraagt een ander zich af, terwijl een derde persoon zegt: “Dat is nauwelijks Billie Eilish”.

TikTokkers bieden abortushulp aan met codewoord “kamperen”

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:19

Op TikTok kom je tegenwoordig de ene na de andere video tegen van mensen die andere mensen willen “helpen kamperen”. En dat “kamperen” is nu een codetaal geworden voor abortushulp.

Vorige week schrapte het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten het recht op abortus. De Staten kunnen voortaan zélf beslissen of ze abortus willen toelaten of niet. En helaas zijn er al veel staten die dat recht geschrapt hebben, tot groot ongeloof bij velen.

Op TikTok regent het nu hartverwarmende video’s van TikTokkers die abortushulp willen bieden. De video’s krijgen vaak ook de hashtag #wegodowntogether. De hashtag heeft intussen al miljoenen views.

Check hieronder enkele hartverwarmende TikToks:

Ontdek meer