Titel tweede 'Downton Abbey'-film bekendgemaakt!

Dieter Blarinckx-26 augustus 2021 om 09:36

Fans van de Britse hitserie ‘Downton Abbey’ werden in 2019 al getrakteerd op hun eerste langspeelfilm, maar deze ochtend werd officieel de tweede film aangekondigd! 'Downton Abbey: A New Era' zal vanaf 16 maart 2022 te zien zijn in de bioscoop en gaat verder op de eerste film.

Naast de gekende en populaire cast, zullen ook Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West de set vervoegen. Over het verhaal is verder nog weinig geweten, dus stay tuned voor de laatste nieuwe updates!

‘Downton Abbey: A New Era’, vanaf maart te zien in de bioscoop!

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer