Eerste preview 'Temptation Island: Love Or Leave'!

Simon Smetryns-26 augustus 2021 om 09:36

Olaaaa. Paniek breekt uit in de villa's wanneer het zwembad begint op te lichten. Chaos alom en niemand weet wat er precies gebeurt of wat er juist aan de hand is.

De spanning is te snijden in de eerste dubbele aflevering van 'Temptation Island: Love Or Leave', vrijdagavond om 20u35 op Play5 en GoPlay.be.

Tweede seizoen 'Squid Game' eindelijk bevestigd

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:18

Er is eindelijk groen licht gegeven voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’. De geruchten over een vervolg gingen al langer rond, maar nu is het dan ook echt officieel.

Het nieuws komt uit de mond van een betrouwbare bron, namelijk die van mede Netflix-directeur Ted Sarandos. Hij zei volgens Variety tijdens een interview dat er ‘absoluut’ een tweede seizoen komt. “Het ‘Squid Game’-universum is pas net begonnen”, aldus Ted.

Het eerste seizoen van ‘Squid Game’ verscheen afgelopen zomer op Netflix en werd de best bekeken serie van de streamingsdienst. Over het vervolg zijn nog niet veel details bekend, maar regisseur Hwang Dong-hyuk zei al wel het volgende over hoofdrolspeler Gi-hun: “In het eerste seizoen wordt zijn menselijkheid op een zeer passieve manier getoond. In het tweede seizoen zal dat, mede door wat hij allemaal heeft meegemaakt in het eerste seizoen, op een meer actieve manier gebeuren.”

Het personage komt volgens de regisseur voor een moeilijke keuze te staan. Een keuze tussen goed en kwaad. “Gi-hun was een winnaar uit het verleden, maar werd een front man. Het is net als Darth Vader. Sommigen worden Jedi en sommigen worden Darth Vader. Ik denk dat Gi-hun door een bepaald kritiek punt gaat waardoor hij op de proef wordt gesteld en die keuze ook moet maken.”

Zien: Grace in tranen na cadeau van Big Brother

Karen Luiken-20 januari 2022 om 17:43

'Big Brother' staat in zijn huis geen boeken toe, maar voor één geval maakt hij een uitzondering. En dat maakt indruk bij Grace. De Braziliaanse schone houdt het niet droog. Een preview!

Ontdek meer