Eerste preview 'Temptation Island: Love Or Leave'!

Simon Smetryns-26 augustus 2021 om 09:36

Olaaaa. Paniek breekt uit in de villa's wanneer het zwembad begint op te lichten. Chaos alom en niemand weet wat er precies gebeurt of wat er juist aan de hand is.

De spanning is te snijden in de eerste dubbele aflevering van 'Temptation Island: Love Or Leave', vrijdagavond om 20u35 op Play5 en GoPlay.be.

Dit is waarom Stevie EOTB eerder verliet

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 06:20

Fans die laatste aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ al hebben gezien, zullen het hebben opgemerkt: Stevie was in het eindshot in geen velden of wegen te bekennen. Terwijl andere singles terug de zee indoken, ontbrak Stevie. Waar was ze?

De laatste aflevering eindigde met beelden waarin alle deelnemers terug de zee indoken. We zien alle singles voorbij komen. Alle singles, behalve Stevie. Zij bleek namelijk besmet te zijn geraakt met corona. “Veel vragen over waar ik was de laatste aflevering”, schrijft de vrijgezel. “Helaas was ik 1,5 dag voor vertrek positief getest op COVID-19.”

Stevie is niet de enige die het programma (tijdelijk) moest verlaten vanwege het coronavirus. Ook Joyce miste een paar afleveringen om dezelfde reden.

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Ontdek meer