Zien: Netflix deelt eerste teaser van 'Matilda'

Dieter Blarinckx-16 juni 2022 om 16:51

Netflix maakte al begin dit jaar bekend dat ze de rechten kochten op de verfilmingen van de bekende Roald Dahl-boeken. En nu krijgen we de eerste teaser trailer van 'Matilda' voorgeschoteld!

De gloednieuwe film, die exclusief te streamen zal zijn via Netflix, is geen remake van de originele film. Het is een verfilming van de populaire musicalversie van het bekende familieverhaal.

Matilda Wormwood (Alisha Weir) is een briljant meisje, maar de volwassenen in haar leven willen dat talent niet erkennen. Daarom zoekt Matilda haar toevlucht in de magische wereld van boeken. Tot groot ongenoegen van haar ouders (Stephen Graham en Andrea Riseborough). Matilda wordt naar een strenge school gestuurd, waar ze opnieuw oog in oog komt te staan met vreselijke volwassenen en dan vooral het schoolhoofd Miss Trunchbull, gespeeld door de legendarische Emma Thompson. Maar ze leert er ook Miss Honey (Lashana Lynch) kennen en voor het eerst in haar leven wordt ze begrepen. Samen met Miss Honey en haar nieuwe vrienden probeert Matilda wraak te nemen op alle volwassenen die haar fout behandelden.

Check de trailer hieronder en stream 'm dit najaar via Netflix!

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Emma Roberts gecast in spin-off 'Spider-Man'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 17:45

Goed nieuws voor de fans van Emma Roberts, want er werd net bekendgemaakt dat ze gecast is in 'Madame Web', een spin-off van de 'Spider-Man'-franchise!

Roberts vervoegt dus Dakota Johnson en Sydney Sweeney als hoofdcast van de opkomende Marvelfilm 'Madame Web'.

In de stripverhalen van Marvel is Madame Web een oudere vrouw met myasthenia gravis, een ziekte waardoor ze levenslang aan een levenshulpapparaat hangt. Dat apparaat heeft de vorm van een spinnenweb.

Voorlopig is nog niet geweten of de film zou focussen op de oudere versie van het personage, of ze met Dakota Johnson als hoofdrolspeelster een meer jongere versie zullen neerzetten.

De film zou eind 2023 in de zalen te zien zijn.

Ontdek meer