Beyoncé brengt volgende maand nieuw album uit

Karen Luiken-16 juni 2022 om 15:04

Deze zomer doen we niets anders dan de muziek van Beyoncé op repeat zetten. De zangeres komt na zes jaar eindelijk weer met een nieuw album!

Fans vermoedden al dat Queen B nieuwe muziek zou uitbrengen, aangezien er in de afgelopen week verschillende aanwijzingen op haar website verschenen. Streamingsdiensten TIDAL en Spotify nemen enige twijfels nu weg en bevestigen dat er inderdaad een album aan zit te komen. Eind volgende maand om precies te zijn.

“De countown is officieel begonnen. Beyoncé is terug op 29 juli", klinkt het in een boodschap waarbij ook een plaatje met de tekst ‘act i: RENAISSANCE’ staat. Het album bevat naar verluidt zestien liedjes.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer