Zendaya reageert op geruchten over zwangerschap

Karen Luiken-16 juni 2022 om 06:31

Is Zendaya zwanger van haar vriend Tom Holland? Dat gerucht gaat rond sinds fans van de actrice via TikTok een filmpje met nepnieuws hebben verspreid.

Op TikTok gaat een clip rond met een nep-echo, die zodanig is bewerkt alsof het lijkt dat het door Zendaya is gedeeld. Fans vragen zich nu af of de actrice in verwachting is van haar eerste kindje. “Wacht, is Zendaya zwanger?”, vraagt iemand zich af, terwijl een ander schreef: “Ik moet weten wie jullie bron is, waarom zegt iedereen dit?”

Het gerucht blijkt inmiddels niets meer dan een keiharde roddel die niet klopt. Zendaya heeft via Twitter gereageerd op de video en ontkent dat ze binnenkort moeder wordt. “Dit is waarom ik van Twitter blij”, schrijft ze op Instagram nadat het verhaal trending werd op social media. “Gewoon dingen verzinnen zonder reden... Wekelijks.”

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Ontdek meer