Britney Spears ontslaat bewakers na inbraak ex-man

Karen Luiken-16 juni 2022 om 06:16

Britney Spears heeft haar beveiligingsteam ontslagen nadat haar ex-man vorige week, tijdens haar bruiloft nota bene, inbrak bij haar huis. Dat meldt Page Six.

De inbraak vond donderdag plaats, op de dag dat Britney en Sam Ashgari elkaar het jawoord gaven. Jason Alexander, de man met wie de zangeres in 2004 welgeteld 55 uur getrouwd was, probeerde het huis van zijn ex binnen te dringen. Hij vertelde live op Instagram te zijn uitgenodigd door Britney, riep dat zij ‘zijn eerste en enige vrouw is’ en wilde naar eigen zeggen ‘ingrijpen’.

De politie sloeg Jason in de boeien en nam hem mee. Hij heeft inmiddels een straatverbod gekregen en moet minimaal 100 meter verwijderd blijven van Britney.

De zangeres vindt het incident reden genoeg om al haar bewakers te ontslaan en vervangen voor een nieuw team. Dat besluit nam ze kort na de inbraak.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer