Britney Spears ontslaat bewakers na inbraak ex-man

Karen Luiken-16 juni 2022 om 06:16

Britney Spears heeft haar beveiligingsteam ontslagen nadat haar ex-man vorige week, tijdens haar bruiloft nota bene, inbrak bij haar huis. Dat meldt Page Six.

De inbraak vond donderdag plaats, op de dag dat Britney en Sam Ashgari elkaar het jawoord gaven. Jason Alexander, de man met wie de zangeres in 2004 welgeteld 55 uur getrouwd was, probeerde het huis van zijn ex binnen te dringen. Hij vertelde live op Instagram te zijn uitgenodigd door Britney, riep dat zij ‘zijn eerste en enige vrouw is’ en wilde naar eigen zeggen ‘ingrijpen’.

De politie sloeg Jason in de boeien en nam hem mee. Hij heeft inmiddels een straatverbod gekregen en moet minimaal 100 meter verwijderd blijven van Britney.

De zangeres vindt het incident reden genoeg om al haar bewakers te ontslaan en vervangen voor een nieuw team. Dat besluit nam ze kort na de inbraak.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer