Check de eerste trailer van 'Pretty Little Liars: Original Sin'

Dieter Blarinckx-15 juni 2022 om 17:58

Zo’n vijf jaar geleden kwam de allerlaatste aflevering van de hitserie ‘Pretty Little Liars’ op de buis, maar binnenkort start er een gloednieuw verhaal in de saga. Vanaf deze zomer kan je via Streamz immers kijken naar ‘Pretty Little Liars: Original Sin’.

De eerste teaser van de spin-off werd zopas gedropt en één ding mag duidelijk zijn: de mysterieuze A is helemaal terug! Ook de bekende titelsong van PLL werd hernomen, maar in een veel grimmigere versie. Het verhaal van de serie zal - net zoals PLL - gebaseerd zijn op de boekenreeks van Sara Shepard.

In ‘Pretty Little Liars: Original Sin” worden vijf nieuwe tieners overgeleverd aan de wrede en geheimzinnige A. Wie A is, is naar goede gewoonte een groot mysterie, maar we weten wel al wie de vijf tieners zullen vertolken die hen weerstand proberen te bieden.

De eerste drie afleveringen zullen vanaf 29 juli te streamen zijn via Streamz. Op 5 augustus volgen nog eens twee afleveringen en de laatste drie afleveringen verschijnen op 19 augustus.

Check de teaser hieronder:

Zien: Disney dropt trailer van 'Night at the Museum'-film

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:15

Fans van de ‘Night at the Museum’-franchise gaan we nu héél blij maken, want vanaf 9 december is het gloednieuwe hoofdstuk in die avontuurlijke saga te streamen via Disney+.

Disney heeft zopas de trailer gedropt van de spiksplinternieuwe ‘Night at the Museum’-film ‘Kahmunrah Rises Again’. Het is deze keer een animatiefilm en een direct vervolg op ‘Secret of the Tomb’. Het zal al de vierde film zijn in de reeks.

Het verhaal van ‘Kahmunrah Rises Again’ volgt Nick Daley, de zoon van Larry Daley, terwijl hij nachtwaker wordt in het Museum of Natural History. Gelukkig kent hij de eeuwenoude tablet van het museum die alles tot leven brengt als de zon ondergaat en hij is blij zijn oude vrienden te zien als hij aankomt, waaronder Jedediah, Octavius en Sacagawea. Maar wanneer de maniakale heerser Kahmunrah ontsnapt met plannen om de Egyptische onderwereld te ontsluiten en zijn leger van de doden te bevrijden, is het aan Nick om de demente opperheer te stoppen en het museum voor eens en voor altijd te redden.

Check de trailer hieronder en start met streamen vanaf 9 december!

TAGMAG

Streamz lanceert trailer van nieuwe docureeks 'Is Crypto het Nieuwe Goud?'

Karen Luiken-05 december 2022 om 16:39

Iedereen heeft wel eens iets over digitale munten of NFT’s gehoord, maar weet jij precies hoe de wereld achter crypto in elkaar zit? De nieuwe documentairereeks ‘Is Crypto het Nieuwe Goud?’ gaat hier dieper op in.

De reeks volgt negen Vlamingen die de kijker meenemen in de wereld van cryptovaluta’s en NFT’s. Ook komen er vier experts aan het woord die verschillende voor- en nadelen opsommen.

Een van de gevolgde Vlamingen is VEXX, oftewel Vince Oktterman, wiens NFT’s voor hoge prijzen de deur uitgaan. VEXX wordt gezien als één van de grootste namen uit zijn generatie.

Andere namen die voorbij komen zijn onder meer die van crypto ondernemer Bruno Ver, crypto influencer Quinten Francois en Didi & Romaine Taihuttu. De laatste twee in dit rijtje maken deel uit van de uit Nederland afkomstige ‘Bitcoin Family’. Zij gaven alles op om volledig in de Bitcoin te gaan. Ze reizen de hele wereld rond en leiden een stressloos leven.

‘Is Crypto het Nieuwe Goud?’ is vanaf 18 december te zien op Streamz. De eerste beelden zie je hier:

Ontdek meer