Check de eerste trailer van 'Pretty Little Liars: Original Sin'

Dieter Blarinckx-15 juni 2022 om 17:58

Zo’n vijf jaar geleden kwam de allerlaatste aflevering van de hitserie ‘Pretty Little Liars’ op de buis, maar binnenkort start er een gloednieuw verhaal in de saga. Vanaf deze zomer kan je via Streamz immers kijken naar ‘Pretty Little Liars: Original Sin’.

De eerste teaser van de spin-off werd zopas gedropt en één ding mag duidelijk zijn: de mysterieuze A is helemaal terug! Ook de bekende titelsong van PLL werd hernomen, maar in een veel grimmigere versie. Het verhaal van de serie zal - net zoals PLL - gebaseerd zijn op de boekenreeks van Sara Shepard.

In ‘Pretty Little Liars: Original Sin” worden vijf nieuwe tieners overgeleverd aan de wrede en geheimzinnige A. Wie A is, is naar goede gewoonte een groot mysterie, maar we weten wel al wie de vijf tieners zullen vertolken die hen weerstand proberen te bieden.

De eerste drie afleveringen zullen vanaf 29 juli te streamen zijn via Streamz. Op 5 augustus volgen nog eens twee afleveringen en de laatste drie afleveringen verschijnen op 19 augustus.

Check de teaser hieronder:

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer