Zien: Harry Styles schittert in eerste trailer 'My Policeman'

Dieter Blarinckx-15 juni 2022 om 17:30

Harry Styles is op acteervlak zot bezig! Naast zijn rol in 'Eternals', zal de Britse zanger en acteur binnenkort te zien zijn in twee films: 'Don't Worry Darling' én ook 'My Policeman'. En die laatste kreeg zopas een eerste trailer!

In 'My Policeman' kruipt Styles in de huid van een Britse politieagent die zijn seksualiteit moet verbergen voor de maatschappij. Het verhaal speelt zich immers af in de jaren '50, waarin homo's nog niet sociaal aanvaard werden.

Vanaf 21 oktober zal de film uitkomen in enkele bioscopen en beschikbaar zijn via Amazon Prime. Of de film ook bij ons te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Check de eerste trailer hier:

Pure horror: eerste trailer van 'SMILE'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:44

Horrorfans, opgelet! Het belooft een angstaanjagend najaar te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, 'The Devil's Light', 'The Invitation' en 'Salem's Lot', maar ook deze horrorfilm komt binnenkort uit!

Vanaf eind september kan je immers in de bioscoop gaan griezelen met de gestoorde film 'SMILE'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Check de angstaanjagende trailer hieronder en ontdek 'm vanaf 28 september in de bioscoop.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer