Temptations Rodanya zwanger van tweeling

Karen Luiken-16 juni 2022 om 15:32

Het gezin van Rodanya uit ‘Temptation Island’ wordt uitgebreid. De realityster maakt via Instagram bekend in verwachting te zijn van een tweeling.

“Twinnies on the way”, schrijft Rodanya bij een video. De vader van de kindjes wordt in het bericht getagd, maar over hem is nog niet veel bekend. Het is in ieder geval niet Morgan, Rodanya's ex met wie ze ook al een zoon en dochter kreeg. Die zijn nu respectievelijk twee en een half jaar oud.

Over het geslacht van de tweeling wordt nog geen uitsluitsel gegeven, maar Rodanya zet in het onderschrift wel een roze én een blauw hartje. Het is niet duidelijk wanneer de kleintjes precies verwacht worden.

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer