Makers van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga geven update over releasedatum

Nico De Greef-28 augustus 2021 om 10:23

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is een game waar menig gaming-fans reikhalzend naar uitkijken. En met goede reden: de game moet de beste en grootste LEGO-game ooit gemaakt worden, heeft een voice-cast én wordt gemaakt met behulp van gloednieuwe technologie. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn: het spel werd al meerdere malen uitgesteld (enerzijds omdat de makers gewoon meer tijd nodig hadden en anderzijds door de vertragingen die werden veroorzaakt door de corona-epidemie) en heeft tot op heden nog steeds geen releasedatum.

Gelukkig begint er eindelijk licht aan het einde van de tunnel te komen, want na bijna een jaar stilte komen ontwikkelaar TT Games en uitgever Warner Bros. Games met een beloftevolle update over de titel. Tijdens Gamescom 2021 kondigde de ontwikkelaar namelijk aan dat The Skywalker Saga nu zal verschijnen voor consoles en PC in lente 2022, zowat een heel jaar later dan oorspronkelijk de bedoeling was. (Damn you, corona!)

Hoewel lente 2022 natuurlijk nog steeds geen exacte releasedatum is, weten we nu wel wanneer we de game ongeveer mogen verwachten: ten vroegste maart en ten laatste juni van volgend jaar.

In afwachting tot dan kun je hieronder alvast de gloednieuwe gameplaytrailer van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bekijken:

Te veel gamen zorgt voor erectieproblemen, zeggen wetenschappers

Chelsy Vanlerberghe-21 maart 2024 om 10:47

Chinese wetenschappers hebben ontdekt dat als je te lang achter je computer zit, de kans op erectiestoornissen toeneemt. Te veel schermtijd maakt mannen letterlijk 'zacht'.

Uit onderzoek blijkt dat langdurig computergebruik ervoor zorgt dat je minder van een bepaald hormoon aanmaakt, het follikelstimulerend hormoon (FSH). Samen met testosteron is dat hormoon verantwoordelijk voor het aanmaken van zaadcellen bij jongens. En als dat proces wordt verstoord, kan dat leiden tot erectiestoornissen.

Het probleem zit niet enkel in het gamen. Tv kijken of rondrijden zonder doel, hebben hetzelfde effect.

Maar er is geen reden om meteen je schermen en gameconsoles in de vuilbak te gooien, want je kan dit probleem tegengaan door meer te bewegen.

Nieuwe Marvel-game '1943: Rise of Hydra' verschijnt in 2025

Nico De Greef-20 maart 2024 om 18:30

Skydance New Media en Marvel hebben tijdens het Game Developers Conference in San Francisco meer details onthuld over hun reeds aangekondigde game waarin Captain America en Black Panther de hoofdrollen spelen. Tijdens het event werden zowel de titel van het spel alsmede de eerste in-game beelden getoond.

Zowat anderhalf jaar geleden kondigde Marvel de komst aan van een nieuwe game waarin de superhelden Captain America en Black Panther de hoofdrollen spelen. Dankzij GDC weten we nu ook hoe het spel officieel zal heten: 'Marvel 1943: The Rise of Hydra'.

Zoals eerder al aangekondigd was, zal het spel zich afspelen in het bezette Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog (meer specifiek in het jaar 1943). Het verhaal draait om 4 verschillende helden, allen met zeer uiteenlopende achtergronden, die op verschillende punten in de game kunnen worden gespeeld. Zo zullen spelers in de huid kunnen kruipen van Captain America en Black Panther, maar ook van een Amerikaanse soldaat en spionne van Afrikaanse roots.

In het begin kunnen de vier maar moeilijk met elkaar om, maar veel tijd om te kibbelen hebben ze niet. Een sinister complot en de opkomst van de Nazistische organisatie Hydra dreigt namelijk de wereld in chaos te stortten. Enkel wanneer de vier helden hun krachten bundelen maken ze kans om de dreiging te stoppen.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum bekend is, heeft Marvel alvast wel bevestigd dat het spel in 2025 in de winkelrekken moet liggen.

Bekijk hieronder de story trailer van Marvel 1943: The Rise of Hydra

Ontdek meer