Kylie Jenner heeft extreem veel pijn na bevalling

Karen Luiken-15 juni 2022 om 07:26

Kylie Jenner doet hard haar best om weer op krachten te komen nadat ze een paar maanden geleden beviel van haar tweede kindje. Op Instagram laat ze weten extreem veel pijn te ervaren sinds de bevalling.

Vier maanden terug kwam het zoontje van Kylie Jenner en Travis Scott ter wereld. Sindsdien doet de moeder er alles aan om haar oude lichaam terug te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. “Ik heb heel veel rug- en kniepijn, dus dat beperkt me tijdens het sporten. Maar ik doe er alles aan om weer sterk te worden.”

Het is niet voor het eerst dat de realityster open is over de klachten die ze na haar bevalling ervaart. In maart, zes weken na de geboorte van haar zoontje, zei ze het zowel mentaal als fysiek zwaar te hebben. “Het is niet gemakkelijk geweest”, gaf ze toe. “Ik worstel dagelijks met dezelfde uitdagingen als alle andere moeders.”

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Ontdek meer