Kylie Jenner heeft extreem veel pijn na bevalling

Karen Luiken-15 juni 2022 om 07:26

Kylie Jenner doet hard haar best om weer op krachten te komen nadat ze een paar maanden geleden beviel van haar tweede kindje. Op Instagram laat ze weten extreem veel pijn te ervaren sinds de bevalling.

Vier maanden terug kwam het zoontje van Kylie Jenner en Travis Scott ter wereld. Sindsdien doet de moeder er alles aan om haar oude lichaam terug te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. “Ik heb heel veel rug- en kniepijn, dus dat beperkt me tijdens het sporten. Maar ik doe er alles aan om weer sterk te worden.”

Het is niet voor het eerst dat de realityster open is over de klachten die ze na haar bevalling ervaart. In maart, zes weken na de geboorte van haar zoontje, zei ze het zowel mentaal als fysiek zwaar te hebben. “Het is niet gemakkelijk geweest”, gaf ze toe. “Ik worstel dagelijks met dezelfde uitdagingen als alle andere moeders.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer