Amber Heard ontkent uit 'Aquaman 2' te zijn geknipt

Karen Luiken-15 juni 2022 om 06:44

De geruchten dat Amber Heard uit ‘Aquaman 2’ zou zijn geknipt, kloppen volgens de actrice niet. Haar woordvoerder gaat er volgens TMZ flink tegenin en noemt de roddels ‘enigszins krankzinnig’.

In de afgelopen tijd zijn er meerdere berichten rondgegaan die beweren dat Amber uit het vervolg van ‘Aquaman’ is gehaald. Haar rol zou over worden genomen door een niet nader genoemde actrice en nieuwe opnames zouden binnenkort plaatsvinden.

Niets van waar, zegt het team achter Amber. “De geruchtenmolen gaat door zoals het heeft gedaan vanaf dag één”, zo klinkt het. “Onnauwkeurig, ongevoelig en enigszins krankzinnig.”

Amber zou zelf geen zeggenschap hebben over hoeveel ze in de film te zien is en of haar rol eventueel wordt overgenomen. Haar scènes zijn bijna een jaar geleden opgenomen en daar kreeg ze 2 miljoen dollar voor betaald. Contractueel zou het daarmee klaar zijn.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Ontdek meer