Amber Heard ontkent uit 'Aquaman 2' te zijn geknipt

Karen Luiken-15 juni 2022 om 06:44

De geruchten dat Amber Heard uit ‘Aquaman 2’ zou zijn geknipt, kloppen volgens de actrice niet. Haar woordvoerder gaat er volgens TMZ flink tegenin en noemt de roddels ‘enigszins krankzinnig’.

In de afgelopen tijd zijn er meerdere berichten rondgegaan die beweren dat Amber uit het vervolg van ‘Aquaman’ is gehaald. Haar rol zou over worden genomen door een niet nader genoemde actrice en nieuwe opnames zouden binnenkort plaatsvinden.

Niets van waar, zegt het team achter Amber. “De geruchtenmolen gaat door zoals het heeft gedaan vanaf dag één”, zo klinkt het. “Onnauwkeurig, ongevoelig en enigszins krankzinnig.”

Amber zou zelf geen zeggenschap hebben over hoeveel ze in de film te zien is en of haar rol eventueel wordt overgenomen. Haar scènes zijn bijna een jaar geleden opgenomen en daar kreeg ze 2 miljoen dollar voor betaald. Contractueel zou het daarmee klaar zijn.

Maksim Stojanac wint 'BV Darts'

Karen Luiken-09 december 2022 om 07:18

Na een wekenlange strijd is er eindelijk iemand tot winnaar gekroond in ‘BV Darts’. En die winnaar is niemand minder dan Maksim ‘Mad Maks’ Stojanac. Hij won in het in de laatste wedstrijd van Hans van Alphen.

Met een 3-0 overwinning schrijft Maksim de dartstitel op zijn naam en mag hij de felbegeerde wisselbeker mee naar huis nemen. Hij versloeg Francesco Planckaert in de halve finale en deed in de finale hetzelfde met Hans van Alphen. Laatstgenoemde won het in zijn halve finale dan weer van Tourist LeMC.

“Ik zou kunnen zeggen dat ik de beste darter ben, maar dat is eigenlijk niet waar”, aldus Maksim. “Al heb ik nu wel heel goed gespeeld en vond ik vlotjes de triples. Dus ik ben super blij! Voor de finale heeft Tourist me achter de schermen gezegd dat ik de beker naar Antwerpen moest halen, dus dat heb ik gedaan!”

Jade en Gio zijn uit elkaar

Karen Luiken-08 december 2022 om 17:50

Verdriet in YouTube-land. Jade en Gio hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat maken de twee bekend via social media.

“Wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar. We hebben besloten om uit elkaar te gaan”, aldus Jade op Instagram.

Het was volgens de YouTubers geen makkelijke beslissing, maar wel eentje die voor zowel Jade als Gio beter zal zijn. “We houden nog steeds super veel van elkaar”, zo klinkt het. “En ik ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far.”

Gio heeft ook een video over de break-up op YouTtube gezet. Daarin zegt hij dat het al een tijdje niet meer lekker liep tussen de twee.

Ontdek meer