Justin Bieber geeft update over gezondheid

Karen Luiken-15 juni 2022 om 06:37

Justin Bieber heeft zijn fans via social media een update gegeven over zijn gezondheid. De zanger, wiens gezicht half is verlamd door een virus, zegt dat het langzaam maar zeker steeds beter met hem gaat.

Vorige week deelde Justin schokkend nieuws: hij kampt met het syndroom van Ramsay-Hunt. Een soort virus tast zijn zenuwen in zijn oor en gezicht aan, waardoor een deel van zijn gezicht verlamd raakte. Zijn aankomende shows zijn gecanceld.

Hoe lang het duurt voordat The Biebs helemaal de oude is, weet niemand. Maar het lijkt de goede kant op te gaan. “Elke dag gaat het een beetje beter”, aldus Justin, die rust lijkt te vinden in zijn geloof. “Ik vind troost in degene die mij gecreëerd heeft en me kent. Hij kent mijn meest donkere kanten die niemand anders mag kennen.”

Deze gedachtes biedt Justin naar eigen zeggen een toekomstperspectief. “Ik weet dat deze storm zal gaan liggen, maar ondertussen weet ik dat Jezus bij me is.”

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer