Britney haalt uit naar broer: 'Fuck you'

Karen Luiken-15 juni 2022 om 06:34

Britney Spears beweert dat ze haar broer Bryan nooit heeft uitgenodigd voor haar bruiloft. Via social media heeft ze flink naar hem uitgehaald. “Fuck you”, schrijft ze in een post die inmiddels verwijderd is.

In tegenstelling tot wat eerdere berichten suggereerden, blijkt Bryan niet op de gastenlijst van Britney’s bruiloft te hebben gestaan. “Je bent nooit uitgenodigd op mijn bruiloft, dus waarom zou je reageren?”, aldus de zangeres. “Denk je echt dat ik mijn broer daar wil hebben die me vier jaar lang heeft verboden een whiskey-cola te drinken?”

De zangeres claimt dat haar familie, voornamelijk Bryan, haar tijdens haar verblijf in Las Vegas van 2013 tot 2017 verbood om alcohol te drinken. “Misschien geef ik mezelf vanavond wel een Jack Daniels met cola, kijk ik naar de maan en zeg ik: FUCK YOU BRYAN! Ik weet dat je mijn bloed bent en bloed zit diep, maar geen enkel familielid zou doen wat jullie mij hebben aangedaan.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer