Britney haalt uit naar broer: 'Fuck you'

Karen Luiken-15 juni 2022 om 06:34

Britney Spears beweert dat ze haar broer Bryan nooit heeft uitgenodigd voor haar bruiloft. Via social media heeft ze flink naar hem uitgehaald. “Fuck you”, schrijft ze in een post die inmiddels verwijderd is.

In tegenstelling tot wat eerdere berichten suggereerden, blijkt Bryan niet op de gastenlijst van Britney’s bruiloft te hebben gestaan. “Je bent nooit uitgenodigd op mijn bruiloft, dus waarom zou je reageren?”, aldus de zangeres. “Denk je echt dat ik mijn broer daar wil hebben die me vier jaar lang heeft verboden een whiskey-cola te drinken?”

De zangeres claimt dat haar familie, voornamelijk Bryan, haar tijdens haar verblijf in Las Vegas van 2013 tot 2017 verbood om alcohol te drinken. “Misschien geef ik mezelf vanavond wel een Jack Daniels met cola, kijk ik naar de maan en zeg ik: FUCK YOU BRYAN! Ik weet dat je mijn bloed bent en bloed zit diep, maar geen enkel familielid zou doen wat jullie mij hebben aangedaan.”

Johnny Depp keert dan toch terug voor nieuwe 'Pirates'-film

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 14:38

Het leek er even op dat we geen nieuwe 'Pirates'-film moesten verwachten, laat staan de terugkeer van Johnny Depp als Jack Sparrow. Maar nu is er toch terug hoop!

Vijf jaar na de laatste 'Pirates of the Caribbean'-film, 'Dead Men Tell No Tales', keert acteur Johnny Depp waarschijnlijk toch terug als de iconische Captain Jack Sparrow. Dat beweren verschillende bronnen...

De bronnen bevestigen dat de acteur is ingepland voor een proefopname in het Verenigd Koninkrijk in februari. Dat weten de bronnen door een call sheet die gelekt is...

Fingers crossed dat het nieuws ook snel bevestigd wordt!

Deze deelnemer hoopt op terugkeer in EOTB

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:40

Oude bekenden maken regelmatig opnieuw hun opwachting in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Kijk bijvoorbeeld naar Harrie Snijders, aka Harrie de hengst, die al meerdere seizoenen op zijn naam heeft staan. Maar ook Lynn hoopt in het vervolg een keertje terug te mogen keren. Dat zegt ze in een interview met Grazia.

Lynn omschrijft haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ als een superleuke ervaring. “Ik heb de tijd van mijn leven gehad”, zegt ze. “Ik had alleen onderschat hoe heftig de haatberichten zouden zijn, daar heb ik het wel lastig mee gehad.”

Toch zouden die berichtjes haar er niet van weerhouden om nog een keer mee te doen, mocht ze die kans ooit krijgen. “Als er een nieuw seizoen van 'Ex on the Beach' komt, zou ik graag opnieuw meedoen om ook een andere kant van mezelf te laten zien. Ik wil dan minder drinken en me beter gedragen.”

Ontdek meer