Emma Roberts wil derde seizoen 'Scream Queens' maken

Dieter Blarinckx-15 juni 2022 om 06:02

Actrice Emma Roberts heeft aan het Amerikaanse ComicBook laten weten dat ze graag een derde seizoen zou maken van de hitserie 'Scream Queens'. Zou dat er dan toch nog komen?

In een interview met het online magazine ComicBook sprak Roberts over haar rol als Chanel in de cultserie 'Scream Queens' die liep tussen 2015 en 2016. De serie kreeg twee seizoenen, maar volgens haar is het nu écht wel tijd voor een derde!

"Kijk, ik wil een 'Scream Queens' seizoen 3 en ik denk dat het nu hét perfecte moment is. Ik weet eigenlijk niet wie de baas is over het ja of nee daarop, maar ja, het moet gewoon gebeuren!"

"Ik ben zo blij dat mensen het nog steeds zo leuk vinden, eerlijk gezegd, we hadden zoveel plezier met het maken ervan en het feit dat ik nog steeds meisjes en jongens zie die zich verkleden als Chanel Oberlin voor Halloween, dat verwarmt mijn hart. Dus ik zou het geweldig vinden! Ik ben helemaal down!"

Dus wie weet krijgen we binnenkort dan toch een derde seizoen!

Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer