'Lord of the Rings'-serie krijgt 5 seizoenen!

Dieter Blarinckx-14 juni 2022 om 19:54

Hoewel de aankomende en langverwachte serie van ‘Lord of the Rings’ nog moet starten, ligt het verhaal voor de komende vijf seizoenen wel al vast. Dat bevestigde de makers van de nieuwe fantasyreeks aan het Amerikaanse Empire.

’The Rings of Power’ vertelt een geheel nieuw verhaal in het Tweede Tijdperk van Midden-aarde. En het verhaal ligt al klaar voor de volle vijf seizoen. “We weten zelfs al wat ons eindshot van de laatste aflevering gaat worden," klinkt het bij het team.

"De rechten die Amazon kocht waren voor een 50-uur-durende show. Ze wisten vanaf het begin dat dat de grootte van het canvas was - dit was een groot verhaal met een duidelijk begin, midden en einde. Er zijn dingen in het eerste seizoen die pas in seizoen 5 hun vruchten afwerpen."

De serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon Prime. Hoe die bij ons in Vlaanderen te zien zal zijn, is helaas ook nog niet geweten.

Dus stay tuned Hobbits!

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer