'James De Musical' komt terug!

Dieter Blarinckx-14 juni 2022 om 19:48

Goed nieuws voor de fans van James Cooke, want de presentator komt binnenkort met een gloednieuw seizoen van het populaire programma ‘James De Musical’!

Op Instagram werd zopas het leuke nieuws bekendgemaakt door James zelf. En voor dat nieuwe seizoen heeft hij serieuze namen weten te strikken! Erik Van Looy, Dina Tersago, Astrid Coppens, Bart Peeters, Karen Damen, Luc Appermont, Alex Agnew en De Planckaerts, allemaal passeren ze de revue deze zomer!

Het eerste seizoen van het programma was een schot in de roos en won zelfs een award in Cannes! Wanneer het tweede seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Fictiereeks ‘Máxima’ binnenkort te zien bij VTM

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:24

Het nieuws waar we stiekem al op hoopten, is hier. De fictiereeks ‘Máxima’ komt ook naar ons land. Vanaf maandag 6 mei is de serie te zien bij VTM.

‘Máxima’ vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar american dream in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij ons de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De hoofdrollen worden gespeeld door Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Valeria Alonso en Daniel Freire. Andere bekende namen die je terug gaat zien, zijn Jacob Derwig en Frank Lammers.

‘Máxima’ is vanaf maandag 6 mei zes weken lang om 21.55 uur te zien bij VTM en op VTM GO. Op maandag 29 april komt de eerste aflevering in preview bij Streamz.

Releasedatum laatste seizoen 'Sweet Tooth' bekend

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:18

Gus en zijn vrienden maken over een niet al te lange tijd een comeback naar Netflix. De streamingsdienst heeft met een gloednieuwe trailer aangekondigd dat het derde en laatste seizoen van ‘Sweet Tooth’ op 6 juni in première gaat.

‘Sweet Tooth’ gaat over Gus, die een hybride kind met dierlijk DNA is. Hij heeft trekken van een hert en een gewei op zijn hoofd. Gus is zijn hele leven in totale afzondering grootgebracht en wordt gedwongen een nieuw onderkomen te zoeken na de dood van zijn vader. Hij gaat op reis in de hoop bescherming te kunnen vinden.

In het derde seizoen worden Gus en zijn vrienden Jepperd. Becky en Wendy opnieuw gevolgd terwijl ze Alaska proberen te bereiken om de moeder van Gus te vinden. Naast de hoofdrolspelers Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen en Naledi Murray wordt in het nieuwe seizoen ook ‘Star Wars’-ster Kelly Marie Tran geïntroduceerd als het nieuwe personage Rosie.

De serie ging in 2021 in première en was meteen een groot succes. Het tweede seizoen werd afgelopen zomer uitgezonden.

Ontdek meer