BTS neemt lange pauze

Karen Luiken-14 juni 2022 om 18:35

Fans van BTS zitten in zak en as. De Zuid-Koreaanse groep heeft een lange pauze aangekondigd. De heren willen zich gaan richten op hun solocarrières.

In een video laat de zevenkoppige band - bestaande uit Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V, Jungkook en RM - weten dat ze een moeilijke tijd achter de rug hebben. Sommigen hebben moeite met het verzinnen van nieuwe teksten.

De heren verzekeren fans dat de pauze geen officiële breuk is en dat ze ‘ooit’ terug zullen keren. Een datum is niet vastgesteld.

“Ik dacht altijd dat BTS anders was dan andere groepen, maar het probleem met K-pop en het hele idool-systeem is dat je geen tijd krijgt om te rijpen”, zegt RM. “Je moet muziek blijven produceren en dingen blijven doen.”

Jimin voegt daar nog het volgende aan toe: “We kunnen niet anders dan aan onze fans denken, wat er ook gebeurt. We willen het soort artiesten zijn dat door onze fans wordt herinnerd. Ik denk dat we nu gaan nadenken over wat voor soort artiesten we willen dat onze fans zullen herinneren.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer