'Squid Game' in het echt? Netflix zoekt 456 deelnemers voor gloednieuwe spelshow!

Nico De Greef-14 juni 2022 om 19:03

Heb jij na het zien van de Zuid-Koreaanse hitserie 'Squid Game' ook zo'n zin om zelf het spel te spelen? Dan hebben we goed nieuws! Want Netflix pakt volgend jaar uit met de grootste realityserie ooit gebaseerd op het wereldwijde fenomeen. En ook jij kan je inschrijven!

Squid Game: The Challenge is een nieuwe opkomende reality-reeks met de grootste cast en hoogste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv, waarin 456 échte deelnemers uit verschillende landen strijden voor een bedrag dat hun leven voorgoed zal veranderen: 4,56 miljoen dollar (4,37 miljoen euro).

In de competitieserie, die uit tien afleveringen zal bestaan, worden de deelnemers tot het uiterste getest in een reeks van verrassende uitdagingen waarin tegenstanders één voor één worden geëlimineerd. Maar geen paniek: in tegenstelling tot reeks waarop de spelshow is geïnspireerd, zullen de verliezers wél heelhuids naar huis terugkeren.

Hou jij wel van een goede uitdaging en zie je een extra spaarcentje (een paar miljoen) wel zitten? Dan kun je je vanaf nu aanmelden via SquidGameCasting.com. Let wel: om deel te nemen moet je minstens 21 jaar oud zijn en ook een woordje Engels kunnen spreken.

Wij duimen alvast!

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' online

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:36

Afgelopen week werden fans al warm gemaakt met een trailer, maar nu staan de afleveringen dan ook eindelijk online. Het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ kan gebingewatcht worden!

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden naar een tropisch paradijs gestuurd waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Nieuw dit seizoen is dat de deelnemers gebruik mogen maken van ‘free kisses’, die ingezet mogen worden tijdens een date. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Het eerste deel van ‘Too Hot To Handle’ staat nu online, het tweede deel volgt volgende week.

Ontdek meer