Meer details bekend over reboot 'Sex and the City'

Karen Luiken-09 juli 2021 om 07:27

​Langzaam maar zeker wordt er steeds meer duidelijk over ‘And Just Like That’, de reboot van de razendpopulaire serie ‘Sex And The City’. Nadat eerder een deel van de cast bekend werd gemaakt, deelt hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker nu een aantal nieuwe details.

De actrice heeft op Instagram een foto van het script gedeeld. Daarbij schrijft ze dat ze zich klaarmaakt voor de eerste opnamedag, die ergens op Manhattan plaats zal vinden. Ook wordt uit het kiekje duidelijk dat de eerste aflevering de naam ‘Hello It’s Me’ krijgt.

De hoofdrollen van de reboot worden gespeeld door Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) en Cynthia Nixon (Miranda). Kim Catrall, die Samantha speelde in de show, keert niet terug. Omdat zij en Sarah Jessica Parker in real life niet bepaald goede vriendinnen zijn, heeft zij vriendelijk bedankt voor het aanbod. Haar personage is op dezelfde manier uit de serie geschreven als de manier waarop haar vriendschap met Parker eindigde.

Andere bekende gezichten die terugkeren, zijn Chris Noth als Mr. Big, John Corbett als Aidan Shaw en David Eigenberg als Steven Brady. Maar ook Willie Garson, Evan Handler en Mario Cantone maken een comeback. Zij zijn verantwoordelijk voor de rollen van Blatch, Harry Goldenblatt en Anthony Marentino.

Netflix deelt trailer van nieuw seizoen 'Sex Education'

Karen Luiken-07 september 2021 om 20:19

Niet alleen bij ons is het nieuwe schooljaar begonnen. Ook in de wondere wereld van 'Sex Education' zijn zowel de leerlingen als leraren klaar voor een verse start. Voor het derde seizoen hoeven we nog maar tien dagen geduld te hebben. Tien dagen tot we zien wat Otis en co te wachten staat. Netflix deelt vandaag alvast een klein voorproefje.

In het nieuwe seizoen heeft Otis regelmatig seks, zijn Eric en Adam officieel een stel en is Jean zwanger. Ondertussen ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en zweeft er ergens een verloren voicemail rond. Dat allemaal terwijl het nieuwe schoolhoofd Hope probeert Moordale weer een degelijke reputatie te geven.

De nieuwe verhaallijnen bieden ruimte voor een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna.

'Sex Education' is vanaf 17 september te zien.

Zien: eerste 15 minuten van 'La Casa de Papel' seizoen 5!

Dieter Blarinckx-03 september 2021 om 11:54

De populaire Spaanse Netflix-serie ‘La Casa de Papel’ begint nu al aan het vijfde seizoen, maar om de trouwe fans al wat te teasen, dropte Netflix de eerste 15 minuten al op YouTube!

In de laatste aflevering van seizoen 4 was te zien hoe de bende erin was geslaagd om Lisboa veilig terug bij te groep te krijgen. Maar ondertussen wist een andere bad guy, agent Alicia Sierra, de schuilplaats van de professor te ontdekken. Seizoen 4 eindigde er dan ook mee dat zij hem onder schot hield. "Schaakmat, klootzak", waren de laatste woorden.

Het eerste deel van Seizoen 5 is nu te streamen via Netflix, deel 2 zal pas vanaf 3 december te streamen zijn.

Bekijk alvast de eerste 15 minuten hieronder:

Ontdek meer