Doel Festival 2022 maakt volledige line-up bekend!

Sofie Verbeeck-14 juni 2022 om 12:00

Iedereen kent Doel als een spookdorp, maar wat nu als er een groot openluchtfestival wordt georganiseerd met wel vier verschillende podia?!

Op zaterdag 17 en zondag 18 september vindt Doel Festival 2022 plaats midden in het centrum van polderdorp Doel. Het is de allereerste editie maar ze hebben alvast een vette line-up kunnen regelen!

Het festival wilt het wel houden bij een klein en gezellig gebeuren zonder al te veel vuurwerk en extravagante animatie. Met een eenvoudige productie willen ze de geborgenheid van de gemeente bewaren.

Wil jij graag ook de eerste editie van Doel Festival 2022 meemaken? Bestel dan vanaf donderdag 16 juni je tickets via de website. Dagtickets kan je kopen vanaf €55 en weekendtickets vanaf €89.

Sam Fender opnieuw geboekt voor Rock Werchter

Karen Luiken-07 december 2022 om 16:19

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nadat Sam Fender zijn optreden op de afgelopen editie van Rock Werchter moest cancelen vanwege een keelontsteking, krijgt hij nu een nieuwe kans. De zanger is opnieuw geboekt voor het festival.

De organisatie van Rock Werchter heeft vandaag 24 nieuwe namen van de line-up bekendgemaakt. Eén daarvan is dus Sam Fender, die het podium op 29 juni zal betreden. Andere artiesten die langskomen zijn onder meer The Black Keys, Machine Gun Kelly, The 1975, Amenra, Dean Lewis, Aurora, Tamino en The HU.

Eerder werden al namen als Stromae, Red Hot Chili Peppers en Editors aangekondigd voor het festival, dat komend jaar van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli plaatsvindt.

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Ontdek meer