Nieuw seizoen 'The Handmaid's Tale' vanaf september te zien

Karen Luiken-14 juni 2022 om 06:34

Fans van ‘The Handmaid’s Tale’ hebben een nieuwe datum om naar uit te kijken. Hulu, de streamingsdienst waarop de serie in Amerika te zien is, heeft bekendgemaakt dat het vijfde seizoen op 14 september verschijnt.

Veel bekende castleden keren terug voor de nieuwe afleveringen, maar dat geldt helaas niet voor Alexis Bledel. Zij maakte onlangs bekend te stoppen met het personage Emily. “Na lang nadenken heb ik besloten dat ik afstand moet doen van ‘The Handmaid’s Tale’”, zei ze in een verklaring.

Na het vijfde seizoen zal er ook nog een zesde volgen, maar daar is volgens actrice An Dowd, Aunt Lydia in de serie, nog niet veel over bekend. “De schrijvers zijn heel slim”, vertelde ze eerder dit jaar. “Ze vertellen de acteurs niets. Ik kan er dan ook niets over zeggen, want ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Wel weet ik dat er zowel een vijfde als zesde seizoen komt.”

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' nu te streamen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:19

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en langverwachte kerstspecial van 'The Guardians of the Galaxy' staat sinds vandaag op Disney+.

De Guardians willen Star-Lord opvrolijken voor de eindejaarsfeesten en beslissen daarom een speciale gast vanop Aarde uit te nodigen… Niemand minder dan Kevin Bacon!

De eerste recensies zijn alvast laaiend enthousiast en prijzen vooral de leuke en humoristische vibe van de Guardians, in combinatie met de magie van Kerst.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Disney+:

Weer een nieuwe kerstfilm op Netflix: 'The Noel Diary'

Karen Luiken-25 november 2022 om 08:15

Netflix is al helemaal klaar voor de feestdagen. Na eerst ‘Falling for Christmas’ te hebben gelanceerd, een film met Lindsay Lohan in de hoofdrol, kunnen kerstfanaten nu genieten van ‘The Noel Diary’.

‘The Noal Diary’ gaat over het personage Jake, een bestsellerauteur die tijdens een vakantie naar huis moet om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Eenmaal terug ontdekt hij een dagboek vol geheimen uit zijn eigen verleden, maar ook uit dat van Rachel, een intrigerende jongen vrouw met een eigen missie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Justin Hartley en Barrett Doss. De trailer bekijk je hier:

Ontdek meer