Nieuw seizoen 'The Handmaid's Tale' vanaf september te zien

Karen Luiken-14 juni 2022 om 06:34

Fans van ‘The Handmaid’s Tale’ hebben een nieuwe datum om naar uit te kijken. Hulu, de streamingsdienst waarop de serie in Amerika te zien is, heeft bekendgemaakt dat het vijfde seizoen op 14 september verschijnt.

Veel bekende castleden keren terug voor de nieuwe afleveringen, maar dat geldt helaas niet voor Alexis Bledel. Zij maakte onlangs bekend te stoppen met het personage Emily. “Na lang nadenken heb ik besloten dat ik afstand moet doen van ‘The Handmaid’s Tale’”, zei ze in een verklaring.

Na het vijfde seizoen zal er ook nog een zesde volgen, maar daar is volgens actrice An Dowd, Aunt Lydia in de serie, nog niet veel over bekend. “De schrijvers zijn heel slim”, vertelde ze eerder dit jaar. “Ze vertellen de acteurs niets. Ik kan er dan ook niets over zeggen, want ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Wel weet ik dat er zowel een vijfde als zesde seizoen komt.”

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer