Amy en Luca stoppen met hun coverband 'De Bende'

Sofie Verbeeck-14 juni 2022 om 09:00

Amy Courtens (26) en Luca Diez (21), deelnemers van 'K2 zoekt K3', moeten noodgedwongen stoppen met hun coverband 'De Bende'. Dat komt doordat Luca binnenkort geopereerd moet worden aan zijn stembanden, hij kampt namelijk met ernstige stemproblemen.

Enkele maanden geleden kondigde het duo aan dat ze Vlaanderen gingen rondtoeren met hun coverband. Ze zouden allerlei covers brengen voor jong en oud. Maar een muzikale zomer staat niet meer op de planning want Luca moet binnenkort een operatie aan zijn stembanden ondergaan.

Aangezien Luca en Amy een duo zijn, heeft ook zij beslist om momenteel te stoppen met de band. Al komt er geen einde aan 'De Bende'. Zangeres en presentatrice Ellen Dufour van Big Brother zal samen met Tom Olaerts van Idool 2003 de rol overnemen. Volgens de manager blijft de deur wel altijd openstaan voor Amy en Luca.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Ontdek meer