Amy en Luca stoppen met hun coverband 'De Bende'

Sofie Verbeeck-14 juni 2022 om 09:00

Amy Courtens (26) en Luca Diez (21), deelnemers van 'K2 zoekt K3', moeten noodgedwongen stoppen met hun coverband 'De Bende'. Dat komt doordat Luca binnenkort geopereerd moet worden aan zijn stembanden, hij kampt namelijk met ernstige stemproblemen.

Enkele maanden geleden kondigde het duo aan dat ze Vlaanderen gingen rondtoeren met hun coverband. Ze zouden allerlei covers brengen voor jong en oud. Maar een muzikale zomer staat niet meer op de planning want Luca moet binnenkort een operatie aan zijn stembanden ondergaan.

Aangezien Luca en Amy een duo zijn, heeft ook zij beslist om momenteel te stoppen met de band. Al komt er geen einde aan 'De Bende'. Zangeres en presentatrice Ellen Dufour van Big Brother zal samen met Tom Olaerts van Idool 2003 de rol overnemen. Volgens de manager blijft de deur wel altijd openstaan voor Amy en Luca.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer