Lana Condor schittert in trailer nieuwe Netflix-serie

Karen Luiken-14 juni 2022 om 06:04

Lana Condor schittert binnenkort in een nieuwe Netflix-serie. De actrice, vooral bekend van de ‘To All The Boys’-reeks, speelt een hoofdrol in ‘Boo, Bitch’. De eerste beelden zijn al verschenen.

‘Boo, Bitch’ gaat over een middelbare scholier die het helemaal anders wil doen. Als ze de kans krijgt om haar leven compleet om te gooien, grijpt ze die met beide handen aan. Niet veel later wordt ze wakker en komt ze erachter dat ze een geest is.

Het eerste seizoen bevat in het totaal acht afleveringen, die in één keer te bingen zijn. Ze worden op vrijdag 8 juli op Netflix gedropt.

Naast Lana Condor, die de hoofdrol speelt in 'Boo Bitch', zien we ook de gezichten van onder anderen Jami Alix, Madison Thompson en Roni Akurati voorbij komen in de castlijst.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer