Nieuw seizoen 'Love Island' start in juli

Karen Luiken-14 juni 2022 om 06:54

Aftellen naar juli is nog nooit zo leuk geweest. Want naast de zomervakantie die in die maand voor velen aanbreekt, is het ook de periode waarin het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ van start zal gaan.

In ‘Love Island’ gaan Vlaamse en Nederlandse singles in een luxueuze villa op Gran Canaria op zoek naar de liefde. Om zo lang mogelijk op het eiland te kunnen blijven moeten ze koppels vormen en – als het even kan – smoorverliefd worden. Ze moeten niet alleen elkaars harten veroveren, maar ook die van de kijkers thuis. Want het publiek zal voor een groot deel bepalen welke kandidaten het meest geliefd worden en de eindstreep zullen halen.

Net zoals de vorige seizoenen van ‘Love Island’, die een paar jaar geleden werden uitgezonden, gaat ook dit seizoen in de zomer van start. Volgende maand al zelfs, zo laat ITV weten. “Nog één maand en dan begint het nieuwe seizoen ‘Love Island’! De voorbereidingen zijn hier op kantoor en in de villa op Gran Canaria in volle gang.”

In België is de show te volgen via Streamz, in Nederland via Videoland.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' online

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:36

Afgelopen week werden fans al warm gemaakt met een trailer, maar nu staan de afleveringen dan ook eindelijk online. Het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ kan gebingewatcht worden!

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden naar een tropisch paradijs gestuurd waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Nieuw dit seizoen is dat de deelnemers gebruik mogen maken van ‘free kisses’, die ingezet mogen worden tijdens een date. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Het eerste deel van ‘Too Hot To Handle’ staat nu online, het tweede deel volgt volgende week.

Ontdek meer