Nieuw seizoen 'Love Island' start in juli

Karen Luiken-14 juni 2022 om 06:54

Aftellen naar juli is nog nooit zo leuk geweest. Want naast de zomervakantie die in die maand voor velen aanbreekt, is het ook de periode waarin het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ van start zal gaan.

In ‘Love Island’ gaan Vlaamse en Nederlandse singles in een luxueuze villa op Gran Canaria op zoek naar de liefde. Om zo lang mogelijk op het eiland te kunnen blijven moeten ze koppels vormen en – als het even kan – smoorverliefd worden. Ze moeten niet alleen elkaars harten veroveren, maar ook die van de kijkers thuis. Want het publiek zal voor een groot deel bepalen welke kandidaten het meest geliefd worden en de eindstreep zullen halen.

Net zoals de vorige seizoenen van ‘Love Island’, die een paar jaar geleden werden uitgezonden, gaat ook dit seizoen in de zomer van start. Volgende maand al zelfs, zo laat ITV weten. “Nog één maand en dan begint het nieuwe seizoen ‘Love Island’! De voorbereidingen zijn hier op kantoor en in de villa op Gran Canaria in volle gang.”

In België is de show te volgen via Streamz, in Nederland via Videoland.

Netflix komt met bizarre show: 'How to Build a Sex Room'

Karen Luiken-26 juni 2022 om 08:42

‘Million Dollar Beach House’, ‘Selling Sunset’, ‘Interior Design Masters’. Zomaar wat titels op Netflix die alles te maken hebben met luxe huizen en interieur. Mag het voor jou wat pikanter? Dan komt de streamingsdienst nu met de ideale show voor jou: ‘How to Build a Sex Room’.

In ‘How to Build a Sex Room’ helpt interieurontwerpster Melanie Rose koppels met het transformeren van huizen. Niet zoals je dat in de alledaagse interieurprogramma’s ziet, maar met een beetje meer pit. Zeg maar gerust heel veel meer pit.

De bedoeling van de show - en de titel zegt het natuurlijk al - is dat stelletjes hun ultieme sekskamer realiseren. “Als mensen ‘Sex Room’ horen, denken ze meteen aan iets walgelijks”, vertelt Melanie Rose in een onlangs verschenen trailer. “Maar als ik ze ontwerp, kunnen ze ook mooi zijn. Het kunnen plekken zijn waar koppels hun diepste fantasieën kunnen verkennen.”

In de realityserie komen verschillende erotische renovaties langs. Van een geheime rock-‘n-roll-kerker tot een stomend hete spa. ‘How to Build a Sex Room’ is vanaf 8 juli te zien!

Spin-off 'Stranger Things' wordt heel anders dan serie

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:20

‘Stranger Things’ krijgt een spin-off. Het project heeft nog geen titel en veel details zijn er nog niet, maar de bedenkers Matt en Ross Duffer laten in een gesprek met Variety wel vast doorschemeren dat het heel anders gaat worden dan we van de show gewend zijn.

Hoewel het vierde seizoen nog in volle gang is en er een vijfde op komst is, zijn de Duffer-broers ondertussen ook druk bezig met de aankomende spin-off. Een spin-off waarvan we niet moeten verwachten dat-ie heel erg op ‘Stranger Things’ gaat lijken. “We vroegen ons af of dit iets is wat we ook zouden maken als het niks te maken had met ‘Stranger Things’”, zegt Matt Duffer. En het antwoord daarop is een dikke vette ja. “We zijn er heel enthousiast over.”

De makers verwachten met de spin-off aan de slag te gaan zodra de overige ‘Stranger Things’-projecten in de afrondfase zitten.

Ontdek meer