Steve uit 'Stranger Things' zou eigenlijk doodgaan in eerste seizoen

Karen Luiken-14 juni 2022 om 06:08

Steve is een van de publiekslievelingen van ‘Stranger Things’. We kunnen ons de serie niet voorstellen zonder hem, want wie zou dan op de jonge garde moeten passen? En wie zou Dustin anders het bloed onder de nagels vandaan halen? We hadden het antwoord in het eerste seizoen bijna gehad. Bijna, maar gelukkig niet helemaal.

De gebroeders Duffer, makers van ‘Stranger Things’, hebben tijdens Geeked Week onthuld dat Steve oorspronkelijk zou sterven in het eerste seizoen. Wanneer dat moment precies zou plaatsvinden, kunnen ze zich niet meer herinneren, maar het stond wel op de planning.

Een scène waarin Steve tegen een Demogorgon vecht, heeft volgens de Duffer-broers alles veranderd. “Eigenlijk zou de vader van Jonathan in die scène zitten”, verklaren ze. “Je leert wat wel en niet werkt. De cast, de schrijvers en de regisseurs hebben allemaal invloed op hoe je verhaal verloopt. Het is iets wat constant kan veranderen.”

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer