Netflix deelt voorproefje van laatste afleveringen 'Stranger Things'

Karen Luiken-13 juni 2022 om 15:23

De eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ staan al even online. Grote kans dat je ze allang bekeken hebt. Nu is het wachten op de laatste twee, die op 1 juli zullen verschijnen. In een nieuwe sneak peek laat Netflix weten wat we daarvan kunnen verwachten.

De video begint met de angstaanjagende stem van Vecna. “Het is voorbij, Eleven. Je hebt me bevrijd”, zegt hij. “Je kan dit niet meer stoppen.” Tussendoor zien we beelden van verschillende personages. Eleven komt voorbij, net als Hopper, Max en Lucas. Verder zien we ook hoe Robin, Nancy en Steve in de Upside Down-wereld lijken te zijn.

Je hebt waarschijnlijk wel gemerkt dat de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen langer duren dan normaal. Bij de achtste en negende aflevering wordt daar nóg een schepje bovenop gedaan; vooral de laatste zou een speeltijd hebben van een lange film.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer