Netflix deelt voorproefje van laatste afleveringen 'Stranger Things'

Karen Luiken-13 juni 2022 om 15:23

De eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ staan al even online. Grote kans dat je ze allang bekeken hebt. Nu is het wachten op de laatste twee, die op 1 juli zullen verschijnen. In een nieuwe sneak peek laat Netflix weten wat we daarvan kunnen verwachten.

De video begint met de angstaanjagende stem van Vecna. “Het is voorbij, Eleven. Je hebt me bevrijd”, zegt hij. “Je kan dit niet meer stoppen.” Tussendoor zien we beelden van verschillende personages. Eleven komt voorbij, net als Hopper, Max en Lucas. Verder zien we ook hoe Robin, Nancy en Steve in de Upside Down-wereld lijken te zijn.

Je hebt waarschijnlijk wel gemerkt dat de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen langer duren dan normaal. Bij de achtste en negende aflevering wordt daar nóg een schepje bovenop gedaan; vooral de laatste zou een speeltijd hebben van een lange film.

Plannen voor nieuwe seizoenen 'Wednesday' liggen klaar

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:53

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor het tweede seizoen van ‘Wednesday’ wordt aangekondigd. Hoewel het groene licht nog niet officieel gegeven is, wordt er door producer Tim Burton al gesproken over een vervolg. Sterker nog: volgens hem liggen er zelfs al plannen klaar voor een derde én vierde seizoen.

‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Er keken in de eerste zeven dagen sinds de release nooit zoveel mensen naar een Engelstalige Netflix-serie als naar ‘Wednesday’. Voorheen stond het record op naam van ‘Stranger Things’.

Het is dan waarschijnlijk ook niet de vraag óf er een vervolg wordt aangekondigd, maar wanneer. En als we producer Tim Burton mogen geloven, zou dat binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren.

“Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst”, zegt hij in een gesprek met Variety. “Als we een show maken, kijken we meteen naar meerdere seizoenen. We gaan er nooit vanuit, maar je hoopt er natuurlijk op dat een show succesvol zal zijn. Je legt altijd minimaal drie of vier seizoenen aan potentiële verhaallijnen klaar.”

Natuurlijk kunnen de plannen altijd wijzigen, maar toch blijft de producer bij zijn standpunt. “We hebben een vrij duidelijk beeld van wat we willen doen in toekomstige seizoenen.”

Yay! De trailer van derde seizoen 'Emily in Paris' is hier

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:42

Heel veel drama, nog veel meer fashion en opnieuw een prachtig beeld van Parijs. Dat is wat we volgens een gloednieuwe trailer mogen verwachten van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’.

Het derde seizoen gaat allemaal om het maken van keuzes. Kiest Emily voor haar ene of haar andere job? Gaat ze voor Alfie of Gabriel? En staan haar vriendinnen op de eerste plek of is toch haar liefdesleven belangrijker?

Drie vragen waar we vanaf 21 december hopelijk een antwoord op krijgen. Dan verschijnt het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix.

Ontdek meer