Voorlopig nog geen 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-13 juni 2022 om 15:02

Het nieuwe seizoen van ‘Peaky Blinders’ staat eindelijk op Netflix. Nog een paar afleveringen te gaan en daarna loopt de serie ten einde. Het verhaal echter nog niet; er komt namelijk nog een film. Maar daar moeten we, als we hoofdpersoon Cilian Murphy mogen geloven, nog even op wachten.

Het is al even bekend dat er nog een ‘Peaky Blinders’-film zal komen. Maar daar houdt de informatie dan ook wel bij op. We weten, net als Cilian overigens, nog niks over het verhaal. “Ik heb heel veel zin om het script te lezen”, zegt de acteur, beter bekend als Tommy Shelby.

Wanneer dat script er komt, is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk gaat dat nog wel even duren. Wel als het aan Cilian ligt in ieder geval. “Ik denk dat het goed is voor iedereen om een pauze in te lassen. Dat is gezond en dan kunnen we daarna hergroeperen.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

'Euphoria'-ster pakt rol in prequel 'Hunger Games'

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:32

Hunter Schafer is binnenkort te zien in de aankomende ‘Hunger Games’-prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’. De actrice is gecast als Tigris Snow.

Veel mensen zullen Hunter vooral kennen door haar rol als Jules in de HBO-hit ‘Euphoria’. Binnenkort mag de actrice nog een grote acteerklus aan haar cv toevoegen. Ze gaat Tigris Snow spelen, het nichtje en de vertrouweling van Coriolanus Snow.

Twee van Hunters tegenspelers zijn Tom Blyth, die de jonge rol van Coriolanus gaat spelen, en Rachel Zegler. Laatstgenoemde kruipt in de huid van Lucy Gray Braird.

In ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ staat Coriolanus in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

Ontdek meer