'Black Widow' vanaf vandaag eindelijk op Disney+ te zien

Karen Luiken-09 juli 2021 om 07:18

​Verschuiving na verschuiving door het coronavirus dat om de hoek kwam kijken. Bioscopen die dicht waren, uitgestelde opnames en een lanceringsdatum die meerdere keren verplaatst werd. Nee, het lange wachten op ‘Black Widow’ was geen pretje. Maar daar komt vandaag een einde aan. De film is eindelijk op Disney+ verschenen.

‘Black Widow’ met Scarlett Johansson in de hoofdrol zou volgens het oorspronkelijke plan in mei 2020 op het witte doek moeten verschijnen. Dat is, zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt, niet gelukt. De première is zo vaak verplaatst, dat Disney heeft besloten de titel vandaag hoe dan ook online te gooien. Ook is-ie inmiddels in de bioscoop te zien.

In de spannende spionagethriller 'Black Widow' van Marvel Studios wordt Natasha Romanoff, aka Black Widow, geconfronteerd met een gevaarlijke samenzwering die haar terug katapulteert naar haar eigen duistere verleden. Achtervolgd door een kracht die haar kost wat kost ten val wil brengen, moet Natasha afrekenen met haar vroegere leven als spion en met de verbroken relaties uit de tijd voor ze een Avenger werd.

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

'Fifty Shades Freed' komt naar Netflix!

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:30

De gebeden van ‘Fifty Shades’-fans worden gehoord. De derde en laatste film uit de erotische reeks komt na veel geduld eindelijk naar Netflix. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er is meer: je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten!

In ‘Fifty Shades Freed’ zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia een prachtige toekomst tegemoet gaan. Althans, dat hopen ze. Er wordt al snel roet in het eten gegooid wanneer Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, in beeld komt. Hij wil wraak en doet er alles aan om dat te krijgen.

De film met Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen zal op 6 oktober op Netflix verschijnen.

Ontdek meer