ZIEN: nieuwe Pride campagne van Hunkemöller!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 12:00- Foto:

Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe Pride campagne op poten gezet! In een fotoshoot met vijf prachtige individuen tonen ze aan dat niemand zich moet verbergen of verontschuldigen voor wie ze zijn.

Hunkemöller

Met de campagne wil Hunkemöller duidelijk maken dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. Ze willen dat iedereen zichzelf graag ziet, zonder schaamte, oordeel of angst te voelen. Iedereen moet zich kunnen goed voelen in zijn vel en iedereen mag gezien worden!

Hiermee doelen ze vooral op de trots van de LGBTQ+ gemeenschap. Volgens Hunkemöller gaat het er om dat je je vrij voelt om te zijn wie je wilt zijn en dat je apetrots moet zijn op wie je bent. De foto's van de nieuwe Pride campagne zien er alvast fantastisch uit!

Hunkemöller

WIN: 5 packages YUN ACN Repair Therapy

Joyce Vander Auwera-20 september 2023 om 13:30

Stel je voor dat je huid een microscopisch ecosysteem is, net als een miniatuur regenwoud. In dit ecosysteem leven allerlei bacteriën en schimmels, wat we het 'Microbioom' noemen.

Hier komt het interessante deel: wanneer we normale verzorgingsproducten met antibacteriële ingrediënten en conserveringsmiddelen gebruiken, raken we dit fijne evenwicht in ons microbioom kwijt. Slechte bacteriën, zoals die vervelende acne-veroorzakers, krijgen de overhand en leiden tot puistjes en acne. Niet echt wat we willen!

Gelukkig is er een oplossing: de probiotherapie van YUN! Het herstelt het evenwicht door goede bacteriën toe te voegen, gezellige feestgangers die iedereen wil in zijn Microbioom Ecosysteem.

Dat doet de ACN PROBIOTIC REPAIR Gezichtscrème, met zijn letterlijk 'actieve' ingredient: miljoenen levende bacteriën, die als plezante feestgangers het feestje op jouw huid terug op gang trekken en de partycrashers buiten wippen (aka: bacteriën die acne veroorzaken). Zo hoef je niet alle bacteriën aan te vallen maar kan je dankzij levende lactobacillen puistjes snel en doeltreffend aanpakken.

Nu, over naar de YUN-innovatie: microcapsules. Deze kleine bolletjes, ongeveer ter grootte van een hagelslagkorrel en de look van pareltjes, fungeren als veilige schuilplaatsen voor onze goede bacteriën. Ze staan klaar om in actie te komen zodra ze jouw huid tegenkomen. Een soort geheime bondgenoten van ons Microbioom Ecosysteem!

Je huid is als een fijn afgestemd micro-ecosysteem, en met YUN ACN Therapy geef je het de ondersteuning die het nodig heeft. Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten is de hele ACN-familie klaar om je huid continu te beschermen, te versterken en te herstellen. Bye puistjes, hello gezond Microbioom Ecosysteem!

Superleuk nieuws: wij geven 5 YUN ACN Repair Therapy packages weg! En jij kan één winnen! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand wedstrijdformulier invullen en wie weet shine jij binnenkort op school met een acnevrije huid. ✨

Veel succes!

PS: Wil je je huid zeker trakteren op een YUN Repair package? Bestel het via de website van YUN.

Fievankerckhoven

Stap 1: Reinig met ACN DEEP EXFOLIATING Face Wash

  • Verwijdert de voedingsbodem voor de C. acnes bacterie met 1% salicylzuur en 1% melkzuur
  • Voorkomt puistjes, mee-eters en onzuiverheden
  • Exfoliëring van dode huidcellen
  • Compatibel met YUN probiotica
  • Zure pH (4,5) ideaal tegen C. acnes
  • Gepatenteerde microbioomveilige formule
  • 0,0 /NON-IRRITANT

Stap 2: Behandel met ACN PROBIOTIC REPAIR Face Cream

  • Duurzame en veilige oplossing tegen puistjes
  • Bevat microcapsules met levende bacteriën voor actief herstel van het microbioom
  • Tot meer dan 50% meer hydratatie
  • 100% zichtbare verbetering in 4 weken
  • Gebruik in combinatie met een ACN Wash voor een optimaal resultaat
  • Gepatenteerde microbioomveilige formule
  • 0,0 /NON-IRRITANT

Iconische outfits uit 'Barbie' nu te koop

Karen Luiken-25 juli 2023 om 07:33

Barbie kan dan wel de hoofdrol spelen in de vorige week verschenen film van regisseur Greta Gerwig, het verhaal was niet compleet zonder Ken. Zijn humor en vooral zijn kledingstijl maken het geheel tot een succes. Jaloers op zijn outfits? Jij kunt er binnenkort ook in rondlopen.

Als je ‘Barbie’ inmiddels al hebt gezien, kunnen de outfits van Ken je niet ontgaan zijn. Het personage dat gespeeld wordt door Ryan Gosling, promoot zichzelf met behulp van zijn kleding. De ene keer draagt hij een gekleurde trui met de tekst ‘I Am Kenough’, de andere keer een shirt met ‘Ken-rgy’.

De vraag naar deze outfits was blijkbaar groot, want de kleding is nu verkrijgbaar via een website met merchandise van ‘Barbie’. Er zijn shirts, truien, tanktops en zelfs spijkerjasjes. Voor alle Kens onder ons, maar ook voor alle Barbies.

Verder zijn er ook barbies met iconische outfits uit de films, mokken, tasjes en allerlei andere musthaves. De prijzen variëren van 14 tot 140 euro.

Ontdek meer