Taylor Swift wil film regisseren!

Dieter Blarinckx-13 juni 2022 om 07:37

Hoewel we ze al langer kennen als zangeres, wil de 32-jarige Taylor Swift binnenkort een film regisseren! Dat vertelde ze zopas tijdens het Tribeca Festival in New York.

Ze was uitgenodigd op het bekende filmfestival om er te praten over haar kortfilm ‘All Too Well’. Die 13-minuten-durende kortfilm werd samen met haar gelijknamige single gedropt.

“Ik was altijd al heel nieuwsgierig. Ik keek en leerde zo bij, probeerde zoveel mogelijk te absorberen. En van moeien met de montage begon ik dan de teksten te schrijven voor de muziekvideo’s.”

Ze praatte ook openlijk over haar wens om binnenkort een eigen film te regisseren.: “Ik zie het niet per se als iets groter qua schaal. Ik vond het geweldig om een film te maken die zo intiem was, met een redelijk kleine crew. Enkel een solide groep mensen die ik vertrouw.”

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Ontdek meer