Sandra Oh kampte met slapeloosheid door bekendheid 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-13 juni 2022 om 15:31

Het leven van Sandra Oh veranderde in 2005 enorm toen ze bekend werd door haar rol in ‘Grey’s Anatomy’. Positief, maar ook negatief. In een gesprek met Variety vertelt ze dat het vooral nare gevolgen had voor haar gezondheid.

Sandra heeft jarenlang het iconische personage Cristina Yang gespeeld. Ze begon er in 2005 mee en was in 2014 voor het laatst in ‘Grey’s Anatomy’ te zien. Vooral de beginjaren waren zwaar. “Ik werd ziek”, egt ze. “Mijn hele lichaam was ziek. Ik kon niet slapen, had rugpijn en had geen idee wat er aan de hand was met mijn huid.”

De actrice kampte dus met slapeloosheid, maar zegt wel dat die periode ervoor heeft gezorgd dat ze goed voor zichzelf en haar gezondheid moest zorgen. “Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je ziel. Je kunt niet afhankelijk zijn van iemand anders. Je moet het op de een of andere manier toch zelf doen.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer