Dit is de nieuwe Pride Jersey van Disneyland Paris!

Dieter Blarinckx-13 juni 2022 om 07:25

Het is Pride Month, en dat wil zeggen dat veel bedrijven zich inzetten voor de LGBTQIA+ gemeenschap. En natuurlijk doet ook Disney mee!

Disneyland Paris lanceerde nu ook een gloednieuwe Spirit Jersey die nu al énorm gegeerd en populair is! Het gaat om een stijlvolle zwarte Jersey, met het bekende Disneyland Paris-logo in de regenboogkleuren. Maar wat deze collectie nog leuker maakt? De winst uit de verkoop van de Disney Pride Collection zal Disney doneren om LGBTQIA+ jongeren en gezinnen te steunen.

De Pride Spirit Jersey is vanaf nu te koop in de boetiek Les Légendes d’Hollywood in het Walt Disney Studios Park. Meer info over deze actie kan je trouwens ook vinden op www.TWDCPrideCollection.com.

Zayn Malik komt met eigen kledinglijn

Dieter Blarinckx-19 juni 2022 om 10:47

Voormalig One Direction-lid Zayn Malik heeft via instagram laten weten dat hij met zijn eigen kledingcollectie, Paynt By Zayn, op de proppen komt!

De 29-jarige Britse zanger heeft voor het eerst een eigen kledinglijn gedropt. De Paynt By Zayn-collectie bestaat uit kleurrijke hoodies, shirts, broeken en zelfs beanies. Het gaat om een limited sale, dus snel zijn is de boodschap!

Benieuwd naar de hele collectie en de prijzen? Hier kan je alle info terugvinden!

ZIEN: nieuwe Pride campagne van Hunkemöller!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 12:00- Foto:

Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe Pride campagne op poten gezet! In een fotoshoot met vijf prachtige individuen tonen ze aan dat niemand zich moet verbergen of verontschuldigen voor wie ze zijn.

Hunkemöller

Met de campagne wil Hunkemöller duidelijk maken dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. Ze willen dat iedereen zichzelf graag ziet, zonder schaamte, oordeel of angst te voelen. Iedereen moet zich kunnen goed voelen in zijn vel en iedereen mag gezien worden!

Hiermee doelen ze vooral op de trots van de LGBTQ+ gemeenschap. Volgens Hunkemöller gaat het er om dat je je vrij voelt om te zijn wie je wilt zijn en dat je apetrots moet zijn op wie je bent. De foto's van de nieuwe Pride campagne zien er alvast fantastisch uit!

Hunkemöller

Ontdek meer