Bakken maar! Het wordt 30 graden deze week!

Dieter Blarinckx-13 juni 2022 om 07:14

De zomer komt steeds dichterbij en dat merken we ook aan het weer! Deze week halen we zelfs de kaap van 30 graden!

Deze week smeer je je best in met zonnecrème als je buitengaat, want het wordt bakken! Vanaf vandaag gaan we naar temperaturen van tussen de 20 en 25 graden. Tegen tiend deze week zouden we zelfs aan die felbegeerde 30 graden komen!

Maar wie warm weer zegt, denkt automatisch ook aan hevige onweersbuien. Volgens het KMI zouden we vanaf zaterdagavond misschien ook wel terug stevig onweer kunnen verwachten. Dus eerst maar genieten van een paar dagen felle zon en zomerse temperaturen!

Disney's 'Polar Bear' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-24 april 2022 om 08:38

Elke dag is een avontuur voor deze moeder ijsbeer en haar welpen. De nieuwste film van Disney Nature, 'Polar Bear', is nu te streamen via Disney+.

In 'Polar Bear', ingesproken door Catherine Keener, vertelt Disney Nature het verhaal van een nieuwe moeder wiens herinneringen aan haar eigen jeugd haar voorbereiden op het moederschap in de steeds uitdagender wereld waar ijsberen vandaag de dag mee te maken hebben.

De nieuwe docufilm werd gedropt op Earth Day en is nu integraal te streamen via Disney+.

Check de trailer hier:

Nieuw watermerk strijdt voor betere wereld

Karen Luiken-27 januari 2022 om 16:53

Water drinken saai? Niet als je een blikje van SAVEME voor je neus hebt staan. Het gloednieuwe merk komt met verfrissend Oostenrijks Alpenwater zonder toegevoegde suikers, zonder plastieken verpakkingen, maar mét toffe canvassen vol ideeën om van onze wereld een betere plek te maken.

De blikjes van SAVEME zien er natuurlijk tof uit, maar er zit veel meer achter die kleurrijke verpakkingen. Het merk wil vooral aan de jonge generatie een oplossing bieden voor hun bezorgdheden en meningen. Hoe? Ten eerste door met een dorstlesser te komen die als perfect alternatief kan worden gezien van de vele gesuikerde dranken. Maar ook de verpakking is heel bewust gekozen; die is namelijk 100 procent recycleerbaar.

“Onze missie spreekt voor zich: wij gaan resoluut voor een betere wereld”, zegt jonge ondernemer Bram Ameloot (38), de oprichter van SAVEME. “We denken verder dan de klassieke watermerken en stellen daarbij duurzaamheid voorop. We zijn een direct-to-consumer brand en we richten ons op jongeren die hoopvol naar de toekomst durven en willen kijken. We willen een echte community opbouwen met mensen die het goed voorhebben met onze planeet."

Zoals je op bovenstaande foto al kan zien, gaan de blikjes gepaard met allerlei verschillende afbeeldingen. Afbeeldingen waarvan jij het ontwerp via de website van SAVEME zelf kunt maken. Iedereen krijgt de mogelijkheid een design samen te stellen en deze via social media te delen. De meest creatieve plaatjes zullen te zien zijn op de website en maken zelfs kans om op een bepaald moment ontwikkeld en verkocht te worden via de webshop.

Ontdek meer