Rebel Wilson vond coming-out moeilijk

Karen Luiken-13 juni 2022 om 06:40

Uit de kast komen was niet gemakkelijk voor Rebel Wilson. De actrice, die vorige week haar nieuwe relatie bekendmaakte, zegt in een tweet dat ze het er moeilijk mee heeft gehad.

Een paar dagen geleden deelde Rebel een foto van zichzelf en Ramona Argruma. In het onderschrift schreef ze haar ‘Disney-prinses te hebben gevonden’.

Niet veel later bleek dat de coming-out mogelijk niet uit vrije wil is gedaan. Een columnist van Sydney Morning Herald beweert dat Rebel van het dagblad twee dagen de tijd had gekregen om te reageren op een artikel waarin ze haar nieuwe relatie bekend zouden maken. De hoofdredacteur ontkent dat en zegt dat ze slechts om een reactie vroegen.

Hoe dan ook: Rebel is blij met de steun die ze van haar fans krijgt. “Bedankt voor al jullie reacties. Het was een moeilijk situatie maar ik probeer er met dankbaarheid mee om te gaan”, aldus de actrice.

Dit 'Love Island'-koppel is (nu al) uit elkaar

Karen Luiken-18 september 2023 om 16:16

De finale van ‘Love Island’ werd twee dagen geleden pas uitgezonden, maar toch is er nu al een koppel dat een punt achter hun relatie heeft gezet. Nycole laat weten dat zij en Jonna uit elkaar zijn.

Nycole en Jonna hebben tijdens hun ‘Love Island’-avontuur zowel hoogte- als dieptepunten gekend. Hun grootste dieptepunt was na Casa Amor, maar de twee gingen in gesprek en besloten hun problemen opzij te zetten. Tijdens hun laatste date vroeg Jonna zijn meisje zelfs verkering. Ze waren een officieel koppel.

Maar dat was van korte duur. Nu Nycole en Jonna weer terug op Belgische en Nederlandse bodem zijn, hebben ze besloten ieder hun eigen weg te gaan. “Na een heel mooi avontuur te hebben gehad met Jonna besluiten wij hier toch een punt achter te zetten”, schrijft Nycole op Instagram. “Ik had het ook anders zien lopen dan dit. Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat in de realiteit dingen toch heel anders zijn.”

Maar dat is volgens Nycole niet de enige oorzaak van de breuk. Ze gaat verder: “Nu ik zelf de beelden heb teruggekeken van Jonna en zelf met mijn eigen oren zijn uitspraken heb gehoord, voel ik me daar toch niet fijn bij.”

5napback en #LikeMe-acteur Danny Dorland lanceren nieuw nummer

Karen Luiken-15 september 2023 om 11:56

5napback heeft zijn repertoire uitgebreid. De artiest sloeg de handen ineen met de #LikeMe-acteur Danny Dorland voor het gloednieuwe nummer ‘Onzichtbaar’.

‘Onzichtbaar’ gaat over iemand die meteen je aandacht trekt, maar toch onbereikbaar is. Het liedje is geschreven door Metejoor en het Nederlandse duo The Companions. 5napback zorgt voor de beats en Danny Dorland, die je vooral kunt kennen als Scott uit #LikeMe, is te horen als zanger.

Voor 5napback is het niet de eerste keer dat hij een eigen nummer uitbrengt, hij werkte in het verleden al vaker samen met Metejoor, maar voor Danny Dorland is het dat wel. Het resultaat? Dat is vanaf nu te beluisteren!

Ontdek meer