Rebel Wilson vond coming-out moeilijk

Karen Luiken-13 juni 2022 om 06:40

Uit de kast komen was niet gemakkelijk voor Rebel Wilson. De actrice, die vorige week haar nieuwe relatie bekendmaakte, zegt in een tweet dat ze het er moeilijk mee heeft gehad.

Een paar dagen geleden deelde Rebel een foto van zichzelf en Ramona Argruma. In het onderschrift schreef ze haar ‘Disney-prinses te hebben gevonden’.

Niet veel later bleek dat de coming-out mogelijk niet uit vrije wil is gedaan. Een columnist van Sydney Morning Herald beweert dat Rebel van het dagblad twee dagen de tijd had gekregen om te reageren op een artikel waarin ze haar nieuwe relatie bekend zouden maken. De hoofdredacteur ontkent dat en zegt dat ze slechts om een reactie vroegen.

Hoe dan ook: Rebel is blij met de steun die ze van haar fans krijgt. “Bedankt voor al jullie reacties. Het was een moeilijk situatie maar ik probeer er met dankbaarheid mee om te gaan”, aldus de actrice.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer