Rebel Wilson vond coming-out moeilijk

Karen Luiken-13 juni 2022 om 06:40

Uit de kast komen was niet gemakkelijk voor Rebel Wilson. De actrice, die vorige week haar nieuwe relatie bekendmaakte, zegt in een tweet dat ze het er moeilijk mee heeft gehad.

Een paar dagen geleden deelde Rebel een foto van zichzelf en Ramona Argruma. In het onderschrift schreef ze haar ‘Disney-prinses te hebben gevonden’.

Niet veel later bleek dat de coming-out mogelijk niet uit vrije wil is gedaan. Een columnist van Sydney Morning Herald beweert dat Rebel van het dagblad twee dagen de tijd had gekregen om te reageren op een artikel waarin ze haar nieuwe relatie bekend zouden maken. De hoofdredacteur ontkent dat en zegt dat ze slechts om een reactie vroegen.

Hoe dan ook: Rebel is blij met de steun die ze van haar fans krijgt. “Bedankt voor al jullie reacties. Het was een moeilijk situatie maar ik probeer er met dankbaarheid mee om te gaan”, aldus de actrice.

Jade en Gio zijn uit elkaar

Karen Luiken-08 december 2022 om 17:50

Verdriet in YouTube-land. Jade en Gio hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat maken de twee bekend via social media.

“Wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar. We hebben besloten om uit elkaar te gaan”, aldus Jade op Instagram.

Het was volgens de YouTubers geen makkelijke beslissing, maar wel eentje die voor zowel Jade als Gio beter zal zijn. “We houden nog steeds super veel van elkaar”, zo klinkt het. “En ik ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far.”

Gio heeft ook een video over de break-up op YouTtube gezet. Daarin zegt hij dat het al een tijdje niet meer lekker liep tussen de twee.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Ontdek meer