Rebel Wilson vond coming-out moeilijk

Karen Luiken-13 juni 2022 om 06:40

Uit de kast komen was niet gemakkelijk voor Rebel Wilson. De actrice, die vorige week haar nieuwe relatie bekendmaakte, zegt in een tweet dat ze het er moeilijk mee heeft gehad.

Een paar dagen geleden deelde Rebel een foto van zichzelf en Ramona Argruma. In het onderschrift schreef ze haar ‘Disney-prinses te hebben gevonden’.

Niet veel later bleek dat de coming-out mogelijk niet uit vrije wil is gedaan. Een columnist van Sydney Morning Herald beweert dat Rebel van het dagblad twee dagen de tijd had gekregen om te reageren op een artikel waarin ze haar nieuwe relatie bekend zouden maken. De hoofdredacteur ontkent dat en zegt dat ze slechts om een reactie vroegen.

Hoe dan ook: Rebel is blij met de steun die ze van haar fans krijgt. “Bedankt voor al jullie reacties. Het was een moeilijk situatie maar ik probeer er met dankbaarheid mee om te gaan”, aldus de actrice.

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

EOTB-ster Imke verloofd

Karen Luiken-14 juni 2024 om 06:55

Imke Roose leeft op een roze wolk. De voormalige deelneemster van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gaat trouwen. Haar vriend heeft haar ten huwelijk gevraagd.

Het nieuws wordt bekend gemaakt met een zoetsappige video op Instagram. “Er is iets gebeurd”, schrijft Imke bij een beeld waarin ze haar vriend Jermaine knuffelt. Een shot later showt ze een glinsterende ring en lacht ze trots in de camera.

Imke werd bekend door haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Ze verslond daar meerdere mannen en hield er – ook na de opnames – een wilde levensstijl op na. Ze liet flink aan zichzelf sleutelen en was regelmatig in de club te vinden. Tijdelijk dan, want inmiddels leeft Imke een rustig leventje zonder fillers en heeft ze aan één man genoeg.

Ontdek meer