‘Squid Game’ eindelijk officieel bevestigd voor tweede seizoen

Karen Luiken-13 juni 2022 om 05:00

Hè hè, the word is out. Na maandenlang speculeren, gissen en hopen is het nieuws nu dan eindelijk officieel bevestigd door Netflix: ‘Squid Game’ krijgt een tweede seizoen!

Netflix heeft via social media twee berichten gedeeld waar fans heel blij van zullen worden. De eerste is een officiële aankondiging van een nieuw seizoen, de tweede is een boodschap van maker Hwang Dong-Hyuk.

“Er komt een nieuwe ronde aan”, aldus het creatieve brein achter de show. “Het heeft twaalf jaar geduurd tot we het eerste seizoen tot leven konden brengen. En het kostte slechts twaalf dagen voordat ‘Squid Game’ de meest populaire show op Netflix werd. Als de maker, regisseur en producer van de show, wil ik een grote shout out geven aan alle fans over de hele wereld. Bedankt voor het kijken naar onze serie.”

Dan gaat hij naar het belangrijkste deel van zijn bericht: “Gi-hun keert terug. The Front Man komt terug. Het tweede seizoen komt eraan. De man in het pak met ddakji maakt misschien ook een comeback. En jullie worden geïntroduceerd aan Cheol-su, het vriendje van Young-hee.”

Zien: Netflix dropt trailer van 'The Witcher: Blood Origin'

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:09

Goed nieuws voor de fans van 'The Witcher' want Netflix heeft zopas de gloednieuwe trailer en releasedatum van de spin-off 'The Witcher: Blood Origin' gedeeld!

Deze spin-off van 'The Witcher' speelt zich af in het gouden tijdperk van de elfen, 1200 jaar vóór de tijd van Geralt, Yennefer en Ciri, en gaat over zeven krijgers die elkaar niet kennen, maar samen de strijd aanbinden met een onstopbaar rijk. Hoewel Éile en Fjall afkomstig zijn uit elkaar bestrijdende clans, moeten ze elkaar leren vertrouwen als ze erin willen slagen om deze groep outcasts te leiden tijdens hun zoektocht om de onderdrukkers van het Continent te onttronen. Maar als er poorten naar andere werelden worden geopend en een machtbeluste tovenaar een nieuw wapen loslaat, beseffen de zeven dat ze een monster moeten creëren om er een te verslaan...

De vierdelige serie zal vanaf Kerstdag, 25 december te streamen zijn via Netflix.

Check hier alvast de gloednieuwe beelden:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer