‘Squid Game’ eindelijk officieel bevestigd voor tweede seizoen

Karen Luiken-13 juni 2022 om 05:00

Hè hè, the word is out. Na maandenlang speculeren, gissen en hopen is het nieuws nu dan eindelijk officieel bevestigd door Netflix: ‘Squid Game’ krijgt een tweede seizoen!

Netflix heeft via social media twee berichten gedeeld waar fans heel blij van zullen worden. De eerste is een officiële aankondiging van een nieuw seizoen, de tweede is een boodschap van maker Hwang Dong-Hyuk.

“Er komt een nieuwe ronde aan”, aldus het creatieve brein achter de show. “Het heeft twaalf jaar geduurd tot we het eerste seizoen tot leven konden brengen. En het kostte slechts twaalf dagen voordat ‘Squid Game’ de meest populaire show op Netflix werd. Als de maker, regisseur en producer van de show, wil ik een grote shout out geven aan alle fans over de hele wereld. Bedankt voor het kijken naar onze serie.”

Dan gaat hij naar het belangrijkste deel van zijn bericht: “Gi-hun keert terug. The Front Man komt terug. Het tweede seizoen komt eraan. De man in het pak met ddakji maakt misschien ook een comeback. En jullie worden geïntroduceerd aan Cheol-su, het vriendje van Young-hee.”

Netflix komt met bizarre show: 'How to Build a Sex Room'

Karen Luiken-26 juni 2022 om 08:42

‘Million Dollar Beach House’, ‘Selling Sunset’, ‘Interior Design Masters’. Zomaar wat titels op Netflix die alles te maken hebben met luxe huizen en interieur. Mag het voor jou wat pikanter? Dan komt de streamingsdienst nu met de ideale show voor jou: ‘How to Build a Sex Room’.

In ‘How to Build a Sex Room’ helpt interieurontwerpster Melanie Rose koppels met het transformeren van huizen. Niet zoals je dat in de alledaagse interieurprogramma’s ziet, maar met een beetje meer pit. Zeg maar gerust heel veel meer pit.

De bedoeling van de show - en de titel zegt het natuurlijk al - is dat stelletjes hun ultieme sekskamer realiseren. “Als mensen ‘Sex Room’ horen, denken ze meteen aan iets walgelijks”, vertelt Melanie Rose in een onlangs verschenen trailer. “Maar als ik ze ontwerp, kunnen ze ook mooi zijn. Het kunnen plekken zijn waar koppels hun diepste fantasieën kunnen verkennen.”

In de realityserie komen verschillende erotische renovaties langs. Van een geheime rock-‘n-roll-kerker tot een stomend hete spa. ‘How to Build a Sex Room’ is vanaf 8 juli te zien!

Spin-off 'Stranger Things' wordt heel anders dan serie

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:20

‘Stranger Things’ krijgt een spin-off. Het project heeft nog geen titel en veel details zijn er nog niet, maar de bedenkers Matt en Ross Duffer laten in een gesprek met Variety wel vast doorschemeren dat het heel anders gaat worden dan we van de show gewend zijn.

Hoewel het vierde seizoen nog in volle gang is en er een vijfde op komst is, zijn de Duffer-broers ondertussen ook druk bezig met de aankomende spin-off. Een spin-off waarvan we niet moeten verwachten dat-ie heel erg op ‘Stranger Things’ gaat lijken. “We vroegen ons af of dit iets is wat we ook zouden maken als het niks te maken had met ‘Stranger Things’”, zegt Matt Duffer. En het antwoord daarop is een dikke vette ja. “We zijn er heel enthousiast over.”

De makers verwachten met de spin-off aan de slag te gaan zodra de overige ‘Stranger Things’-projecten in de afrondfase zitten.

Ontdek meer