'Too Hot To Handle'-ster in ziekenhuis

Karen Luiken-12 juni 2022 om 07:06

Emily Miller is opgenomen in het ziekenhuis. De ster uit ‘Too Hot To Handle’ kampte met een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, zo laat ze weten op Instagram.

“Een paar weken geleden ontdekte ik dat ik zwanger was. Hoewel het een schok was, was ik tegelijkertijd ook heel blij”, aldus Emily bij een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. De realityster is al ruim een jaar samen met Cam Holmes, ook bekend van ‘Too Hot To Handle.

Dinsdag kwam er plots een einde aan Emily’s droom toen ze aan het winkelen was. “Ik kan de pijn niet beschrijven. Het voelde alsof mijn hele maag instortte. Ik ben met spoed naar het ziekenhuis gebracht.”

Eenmaal daar kreeg ze te horen dat ze kampte met een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, een aandoening waarbij een embryo of beruchte eicel buiten de baarmoeder implanteert. Emily legt ui: “De foetus komt vast te zitten en groeit in je eileider, wat dodelijk kan zijn. Als het er veel langer had gezeten, zou mijn eileider barsten.”

De realityster is onder het mes gegaan en werkt inmiddels hard aan haar herstel. “Fysiek heb ik nog steeds heel veel pijn, maar mentaal is het nog zwaarder.”

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer