'Too Hot To Handle'-ster in ziekenhuis

Karen Luiken-12 juni 2022 om 07:06

Emily Miller is opgenomen in het ziekenhuis. De ster uit ‘Too Hot To Handle’ kampte met een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, zo laat ze weten op Instagram.

“Een paar weken geleden ontdekte ik dat ik zwanger was. Hoewel het een schok was, was ik tegelijkertijd ook heel blij”, aldus Emily bij een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. De realityster is al ruim een jaar samen met Cam Holmes, ook bekend van ‘Too Hot To Handle.

Dinsdag kwam er plots een einde aan Emily’s droom toen ze aan het winkelen was. “Ik kan de pijn niet beschrijven. Het voelde alsof mijn hele maag instortte. Ik ben met spoed naar het ziekenhuis gebracht.”

Eenmaal daar kreeg ze te horen dat ze kampte met een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, een aandoening waarbij een embryo of beruchte eicel buiten de baarmoeder implanteert. Emily legt ui: “De foetus komt vast te zitten en groeit in je eileider, wat dodelijk kan zijn. Als het er veel langer had gezeten, zou mijn eileider barsten.”

De realityster is onder het mes gegaan en werkt inmiddels hard aan haar herstel. “Fysiek heb ik nog steeds heel veel pijn, maar mentaal is het nog zwaarder.”

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer