Zien: nog steeds grote liefde tussen Viktor en Sarah

Dieter Blarinckx-11 juni 2022 om 17:54

Hoewel de roddelpers de laatste tijd niet meer zeker is over de relatie tussen Viktor Verhulst en Sarah Puttemans, duwde het koppel die geruchten de kop in met een schattige post op instagram.

Sarah postte namelijk een supercute foto van het verliefde koppeltje met als bijschrift "I love you ❤️ my happy place". Viktor reageerde op zijn beurt ook met "Love you! ❤️".

De twee genieten momenteel van een vakantie met hun tweetjes in Saint-Tropez. Waarschijnlijk logeren ze ook in de villa van de familie Verhulst, die we leerden kennen in het tweede seizoen van 'De Verhulstjes'.

Bekijk de superschattige foto van de twee hier:

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer