Gezicht van Justin Bieber half verlamd

Karen Luiken-11 juni 2022 om 08:48

Dat het niet goed ging met Justin Bieber werd eerder deze week al duidelijk toen de zanger zijn optredens moest cancelen. Een specifieke reden gaf hij echter niet, tot nu. In een video laat hij weten dat zijn gezicht verlamd is door een virus.

Justin kampt met het syndroom van Ramsay-Hunt, zo vertelt hij op social media. Een soort virus tast zijn zenuwen in zijn oor en gezicht aan, waardoor een deel van zijn gezicht nu verlamd is.

Een van zijn ogen knippert niet, hij kan slechts half lachen en ook zijn neusvleugel beweegt niet meer. “Het is behoorlijk serieus zoals jullie kunnen zien”, aldus Justin. De zanger moet het de komende tijd rustig aan doen en cancelt daarom zijn optredens.

"Mijn lichaam vertelt me om rustig aan te doen en ik hoop dat jullie dat begrijpen", vervolgt hij. "We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed."

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Ontdek meer