Gezicht van Justin Bieber half verlamd

Karen Luiken-11 juni 2022 om 08:48

Dat het niet goed ging met Justin Bieber werd eerder deze week al duidelijk toen de zanger zijn optredens moest cancelen. Een specifieke reden gaf hij echter niet, tot nu. In een video laat hij weten dat zijn gezicht verlamd is door een virus.

Justin kampt met het syndroom van Ramsay-Hunt, zo vertelt hij op social media. Een soort virus tast zijn zenuwen in zijn oor en gezicht aan, waardoor een deel van zijn gezicht nu verlamd is.

Een van zijn ogen knippert niet, hij kan slechts half lachen en ook zijn neusvleugel beweegt niet meer. “Het is behoorlijk serieus zoals jullie kunnen zien”, aldus Justin. De zanger moet het de komende tijd rustig aan doen en cancelt daarom zijn optredens.

"Mijn lichaam vertelt me om rustig aan te doen en ik hoop dat jullie dat begrijpen", vervolgt hij. "We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed."

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer