Telefoonnummer uit 'Stranger Things' bestaat echt

Karen Luiken-11 juni 2022 om 06:56

Oplettende fans hebben een opmerkelijke onthulling gedaan in het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’. Het telefoonnummer van de pizzatent Surfer Boy blijkt echt te bestaan. En je kan het zelfs bellen!

In het nieuwe seizoen maken we kennis met Argyle, een vriend van Jonathan die bij Surfer Boy Pizza werkt. In een van de afleveringen kwam het nummer van de tent voorbij en die blijkt dus echt te bestaan. Als je een belletje waagt, kom je voor een leuke verrassing te staan. Je krijgt namelijk echt Argyle uit ‘Stranger Things’ aan de telefoon!

“Met Surfer Boy Pizza, dit is Argyle”, zo klinkt het als je het nummer belt. “We maken hier alles vers, behalve de ananas, die komt uit blik. Maar ik raad de sappige ananas toch aan. Is fruit op je pizza niet jouw ding? Probeer het eerst maar eens.”

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer