Telefoonnummer uit 'Stranger Things' bestaat echt

Karen Luiken-11 juni 2022 om 06:56

Oplettende fans hebben een opmerkelijke onthulling gedaan in het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’. Het telefoonnummer van de pizzatent Surfer Boy blijkt echt te bestaan. En je kan het zelfs bellen!

In het nieuwe seizoen maken we kennis met Argyle, een vriend van Jonathan die bij Surfer Boy Pizza werkt. In een van de afleveringen kwam het nummer van de tent voorbij en die blijkt dus echt te bestaan. Als je een belletje waagt, kom je voor een leuke verrassing te staan. Je krijgt namelijk echt Argyle uit ‘Stranger Things’ aan de telefoon!

“Met Surfer Boy Pizza, dit is Argyle”, zo klinkt het als je het nummer belt. “We maken hier alles vers, behalve de ananas, die komt uit blik. Maar ik raad de sappige ananas toch aan. Is fruit op je pizza niet jouw ding? Probeer het eerst maar eens.”

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer