Netflix heeft nieuwe vampierenserie: 'First Kill'

Karen Luiken-11 juni 2022 om 05:18

‘The Vampire Diaries’. ‘Twilight’. ‘The Originals’. ‘Teen Wolf’. Dat films en series met vampieren het goed doen, heeft de geschiedenis al bewezen. Netflix heeft verschillende titels online staan en doet er nu nog een schepje bovenop met het nieuwe pareltje ‘First Kill’.

Na Buffy, Angel, Edward en Bella maken we nu kennis met Juliette en Cal, twee jonge geliefden die klem zitten tussen passie, het lot en een overgangsritueel: hun eerste moord.

Het eerste seizoen van ‘First Kill’ bestaat uit acht afleveringen en staat in zijn geheel op Netflix. De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Catherie Hook, Imani Lewis, Elizabeth Mitchell en Aubin Wise.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer