Nieuw seizoen ‘Peaky Blinders’ staat online

Karen Luiken-11 juni 2022 om 05:04

Het is zover. Tommy Shelby en zijn bende zijn voor de laatste keer op Netflix te bewonderen met nieuwe afleveringen van ‘Peaky Blinders’. Het zesde seizoen staat online!

In het nieuwe seizoen zien we onder meer Alfie Solomons terugkeren. We zien hoe Tommy het zwaar vindt de relatie met zijn zus te onderhouden en hoe hij keihard zijn best doet om – met alle gevolgen van dien – zijn dierbaren te beschermen.

De hoofdrol wordt uiteraard weer gespeeld door Cilliian Murphy. Andere terugkerende acteurs zijn Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Sophie Rundle en Anya Taylor-Joy. Het legendarische karakter Polly keert helaas niet terug. Helen McCrory, de actrice die haar speelde, overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

Het zesde seizoen is helaas het laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’. Er komt nog wel een film, maar het is nog niet bekend wanneer. De opnames starten naar verwachting in 2023.

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Ontdek meer